Брой 38 18.IX-24.IX. 2018

Любов и секс:

13 признака, че партньорът ви не е щастлив във връзката, въпреки че нещата помежду ви изглеждат страхотно

Независимо дали чувството на съмнение се промъква в безсънните ви нощи, или червейчето на съмнението ви гризе от дълго време, мисълта, че нещо в иначе щастливите ви отношения не е наред, явно е факт. Добрата новина – хубаво е, че сте го забелязали. Не всеки обръща внимание на проблемите в отношенията с партньора и не отделя време, за да оцени ситуацията. Възможно е дори партньорът ви да не осъзнава, че излъчва негативни вибрации и че връзката ви е в опасност. Затова самият факт, че сте осъзнали, че нещо не е наред, вече е стъпка в правилната посока.


Втората стъпка е да направите нещо разумно по въпроса. Неразумното е да започнете да се трвожите, съмнявате и така да накарате нещата още повече да се влошат.


Наблюдавайте партньора си внимателно. Какви знаци ви праща? Използвайте ги като покана за разговор. Задавайте му въпроси за странностите в поведението. Предложете помощта си. Важно е да отворите тези линии на комуникация, за да разберете как да се справите с това заедно. Ето още няколко признаци, на които да обърнете внимание.


1. Той/тя не прави компромиси

Ако партньорът ви не може да допусне за вярно и вашето мнение и да се съобрази с него, трябва да обърнете сериозно внимание на този факт. Добрите взаимоотношения между двама включват компромиси. Защото правенето на компромис понякога означава само да видиш другия щастлив. Интересува ли се той/тя от вашето щастие?


2. Той/тя е по-често с приятели навън, отколкото с вас

Да излизате с приятели е здравословно за връзката дотогава, докато това не вземе превес над интимните излизания. Ако партньорът ви винаги има други планове, които не включва вас, това е червено знаме, че не е щастлив в компанията ви.


3. Не иска да говори

Щастливият партньор иска да споделя какво му се е случило през деня – както радостите, така и проблемите. Ако попитате партньора си как е минал денят му и отговорът е само „Добре", без нищо друго, това значи, че той не иска да комуникира с вас. А това изобщо не е добър знак.


4. Не се докосвате или се случва рядко

Ако вашият партньор не се чувства добре физически, може би точно сега не иска да го докосвате. Уважете личното му пространство. Но ако той/тя се свива и страни дори от елементарно докосване, това често е знак на сериозни проблеми. Липсата на допир може да покаже стрес или общо недоволство от състоянието на връзката.


5. Не ви подкрепя

Когато двама души са във връзка, те са партньори, а партньорите се подкрепят. Човек се надява на привързаност, подкрепа и разбиране от другия.


6. Нуждае се от много време сам

В добрата връзка и двамата партньори прекарват време сами и се чувстват комфортно от това. Това е тяхното лично време. Но не е нормално партньорът ви да бъде сам по 24 часа в денонощието. Ако забележите повече самостоятелни дейности, на които той се отдава, това може да е знак, че всъщност се опитва да се отдели от вас самия.


7. Създаване на безпричинни проблеми и поводи за скандали

„Само се чудиш за какво да се скараме” – ако често чувате тази фраза, всъщност може да сте много прави. Когато партньорът е недоволен и не може да намери начин да излезе от отношенията, той започва да създава проблеми, за да може да пренесе вината на другия.


8. Без нетърпение и вълнение да се видите

Нормално е интензивността на вълнението в нова връзка да е по-голяма и да намалее с времето. Но това не означава, че вашият партньор трябва да бъде апатичен към вас.


9. Поява на нови хобита

Появата на нови хобита не означава директно, че партньорът ви е нещастен. Хобитата са 100% здравословно прекарано време. Би били притеснително, ако хобито е начин да се избяга от отношенията. Това може да е стъпка на недоволния партньор към намирането на други аспекти в живота.


10. Не отговаря на обажданията и съобщенията ви

Ако в началото на връзката и двамата сте стояли с телефон в ръка в очакване на думите на другия, то напоследък той/тя дори не отговарят на съобщенията ви. Ако внезапно започне да му липсва време за отговор или все да изникват по-важни неща, това може да е знак, че вие не сте му приоритет.


11. Не говори за общо бъдеще

Настава ли внезапна тишина, когато заговорите за общи планове – за прекарване на Нова година, ремонт на банята, море през лятото или деца? Ако вашият партньор избягва всякакви дискусии за бъдещето и плановете, това е знак, че може да не са щастливи във връзката.


12. Имате подозрения и интуицията ви се бунтува

нещастният партньор често търси щастието си на друго място. Затова, ако стомахът ви се свива, ако интуицията ви нашепва, че нещо се случва, че може би има друг човек, може би трябва да й се доверите.


13. Той/тя вече не полага усилия

Когато някой вече не се отнася сериозно към връзката си, е по-вероятно да отпаднат цялата отговорност, която се изисква от него. Ако партньорът ви започне да нарушава обещанията си или не спазва думата си, това е знак, че може би не е щастлив във връзката ви. В този момент тя/той спира да се интересува как се чувствате вие. Защото ментално вече отдавна е излязъл от тази връзка.


Дори да имате всички 13 признака във връзката си, не означава, че тя е обречена. Това просто означава, че има нещо, което не е наред и трябва да бъде оправено. Ако и двамата имате сърце за отношенията си, е възможно да възстановите щастието си от това да сте заедно.Източник и снимка: ladyzone.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен пред вас е седмица, в която ще има повече напрежение или поводи за спорове и противопоставяне, показва вашият хороскоп. Основните „сблъсъци“ ще бъдат в дома ви, по семейни въпроси или ще бъдат свързани със съседи. Възможни са неочаквани или сложни за разрешение б...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Във в. "Лична драма" предпочитам да чета за

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи