Брой 8 25.II-02.III. 2020

Любов и секс:

14-и февруари от разстояние

До деня на влюбените остава много малко време, но ако живеете в различни части на страната (или дори на земното кълбо) празникът може да се окаже, че не е толкова романтичен. Това обаче изобщо не е причина да го пропускате! Ето няколко идеи как да го отбележите, така че разстоянието да не навреди.


1. Направи му плейлист

Нека има песни, които напомнят и на двама ви за запомнящите се моменти от връзката: например, песента, която сте слушали в колата, когато за първи път сте се возили заедно или друга песен, която има стойност и за двама ви.


2. Направете си видео разговор

Сгответе любимите си ястия, седнете пред компютъра и прекарайте цялата вечер заедно.


3. Направи селекция от любимите си снимки

Сложи снимки от различни ваши излизания с приятели, почивки, лудории, селфита, снимки на символични предмети – например, самолетните билети от последното ви пътуване... Събери всичко това в красив колаж и му го подари.


14-и февруари от разстояние


4. Напиши нещо кратко за значението на връзката ви

Направи доклад (или напиши разказ) за годината, месеца или който и да е период, важен и за двама ви. Опиши чувствата си, как минават дните, какво мислиш, че ти напомня за него (и всичко друго тематично, което ти хрумва) и го дай на половинката си, за да го допълни. Това ще му помогне да те разбере по-добре и ще му напомни, че го обичаш.


5. Отидете на кино (нищо, че не сте в един град)

Звучи странно, но всъщност не е толкова трудно да отидете по едно и също време на един и същи филм, макар и на различни точки на географската карта. А след това, в дълъг телефонен разговор, преди заспиване, можете да обсъдите филма заедно.


6. Напиши му писмо

В днешно време вече много рядко някой пише писмо на ръка... точно в това се крие част от чара, а още повече, че ще бъде по-ценно, защото ще съдържа твоето лично и откровено послание.


7. Изпрати му нещо хубаво

Например, неща, които се продават само в града, в който се намираш или сувенир от място, където сте били заедно.


8. Говори с него максимално често

Нека твоят глас е първият, който чува сутрин и последният, който чува вечер преди лягане.


9. Отбележете празника в друг ден (в който сте заедно)

Ако не сте били заедно на 14-и февруари, не се притеснявай! С минимално усилие той може да бъде "преместен" във всеки удобен за теб ден.


10. Отиди при него и го изненадай

И не го уведомявай предварително! Така се увеличава вероятността да прекарате няколко незабравими, романтични дни!Източник и снимки: cosmopolitan.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

През тази седмица интуицията ще бъде по-силна от логиката.Астро-аспектиНа 25.02. Слънце секстил с Марс – благоприятства личните инициативи, дава решителностНа 26.02. Слънце в съвпад с R-МеркурийНа 26.02. R-Меркурий в секстил с Марс – благоприятства активното общуванеНа 28.02. Венера в квадратура с П...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи