Брой 34 20.VIII-26.VIII. 2019

Любов и секс:

22 знака, че той кръшка

Все още ли търсите червило на яката му и се опитвате да уловите непознат парфюм?


Може би е време да обърнем внимание на по-малко очевидните, но същите красноречиви индикатори за предателство при мъжете.


Едва ли някоя жена иска да бъде в подобна ситуация. Преминахте през огън и вода, създадохте прекрасно дете и изглежда, че нищо не може да хвърли сянка върху силния ви съюз, когато изведнъж започнете да подозирате, че вашият човек има друга.


Може би той ще съобщи това след няколко седмици, а може би ще се скрие и ще живее в две семейства в продължение на много години. Възможно е обаче една жена да предскаже бъдещите лоши новини още в най-ранните етапи, преди новото й разочарование да доведе до бурен развод с разделянето на имуществото и споровете за задържането на детето.


Ето на какво трябва да обърне специално внимание.


# 1 . Промени в стила на облеклото.

# 2 . Изведнъж се влюбва в младежка музика.

# 3 . Ризата му е намачкана, когато се връща от работа.

# 4. Той има нова прическа.

# 5 . Той боядисва сивата си коса.# 6. Той твърде често ходи на разходки след вечеря.

# 7. Занимава със смартфона си, като дете с тамагочи, и винаги батерията му е заредена.

# 8 . В речника му се появяват много нови думи.

# 9 . Наскоро си е купил слънчеви очила. Доста стилен модел от известна марка. Самият той не би взел такива. Ако това, разбира се, не е подарък.

# 10. Той стартира профил в Instagram. Разглежда снимки на орхидеи, природни пейзажи…# 11 . Той често пише на някого през нощта.

# 12 . Той отново пропуши. Може би, просто е нервен (въпреки че защо ли?). Или може би удобните паузи за цигара му позволяват да прекарва повече време извън вратите на апартамента, където никой не наднича в телефона му.

# 13. Той взема витамини.

14. Той купи кантар. И може би това не е страшно – освен ако, разбира се, не го е сложил до огледалото.

# 15 . Той внимателно избягва най-добрата ви приятелка.

# 16. Сега той е горд собственик на скъпо спортно облекло, супер тънко, абсолютно безполезно, но много стилно.

# 17. Може би е добре запознат с новите колекции на женското облекло, макар че по-рано за жилетки, пуловери и блузи в главата му имаше едно наименование – “само яке”.

# 18 . Внезапно се записа на пилатес, йога, кикбокс, или Бог знае какво друго, само за да се освободи още два часа на ден.# 19. Той е добре ориентиран в онази част на града, в която никога не е бил преди. Поне така си си мислила.

# 20. В джоба му се намират бисквитки за кучета. Ха – вие нямате куче…

# 21. В продължение на много години, когато стажаше въпрос за срещи на випуска, той ходеше с негодувание, а изведнъж с нескрита радост иска да посети стари съученици в друг град.

# 22. Подаръкът, който е купил за сестра си или майка си за годишнина, е неочаквано красив и дори луксозен. Изглежда специално гравиран. И ако неговите роднини са толкова шокирани, колкото си ти, приготви се: може би всички тези подаръци са поздрави от новата му жена, която иска да заеме мястото ти и да угоди на бъдещата си тъща.Източник и снимки: modernitta.com

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Седмицата ще бъде спокойна и продуктивна. Повечето от вас са подготвили почвата си, остава само да поставите акцентите и да свържете всички части на пъзела в едно. Имате силен съюзник на своя страна - Марс. Спазвайте волята му и няма да съжалявате за решенията. Искате да постигнете видими про...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи