Брой 21 21.V-27.V. 2019

Любов и секс:

3 причини съпругът ви да изневерява без да иска развод

Изневярата невинаги означава липса на любов. Причините, поради които човек изневерява са много. Когато мъжете мамят съпругите си, съществува сериозен риск за брака. В някои случаи съпрузите поддържат афера, но не се разделят със законните си съпруги. Какви могат да са мотивите той да не поиска развод, въпреки че се среща с друга жена?1. Все още обича съпругата си.

Ако мъжът е тласнат към изневяра не поради липса на любов или охладнели чувства, а по други причини (финансови, стресови, колегиални, желание за бягство и т. н.), то много вероятно е той да не иска развод. Не всяка афера води до разрушение на брака и започване на нова връзка. Всичко зависи от причините и мотивите за изневяра, до каква степен тя носи удовлетворение и дали става въпрос за нова любов или физическа и психическа нужда в даден момент.


2. Страхува се да не нарани съпругата си.

Повечето мъже, които попадат в тази категория осъзнават, че ако съпругата им разкрие изневярата, ще го понесе твърде трудно. Те не искат да нараняват жените, с които са споделяли или още споделят живота си. Затова се опитват да прикрият незаконните си отношения с друга жена.


3. Той не иска да се сблъсква с финансовите затруднения при развода.

Ако няма предварителен предбрачен договор, подялбата на парични средства и имоти е труден процес. Много мъже се страхуват от това и предпочитат да не искат развод, а да поддържат фиктивно брака си, докато имат незаконни връзки.Източник и снимки: az-jenata.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

На 21 май се чества Св. равноап. Константин и Елена, на 24 май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменостНа 21 май се чества Св. равноап. Константин и ЕленаПразнуват Константин, Костадин, Коста, Косьо, Костадинa, Констанца, Елена, Елеана, Еленкo, Елин, Ели, Елка, Елица, Елина...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи