Брой 26 25.VI-01.VII. 2019

Здраве и красота:

6 модни тенденции, с които е време да се сбогуваме

Всяка втора жена, която претендира да изглежда модерно, ги притежава. В отминалите 12 месеца това се вижда ясно и в списанията, и в Instagram, и на улицата. Само че с някои от тях е най-добре да се сбогуваме – вече не са актуални.


Малки очила

Всички ги носят - от сестрите Хадид до най-добрата ви приятелка. Време е обаче да им благодарим за хубавата визия и да ги приберем някъде до следващия им възход. Защото модата е циклична и подобни модели един ден отново ще са хит, може би чак, когато дъщеря ви порасне. Но определено не сега.


Чехли с косъм

През лятото на 2018 г. , а и през лятото на 2017-а те бяха номер едно, но тази не особено симпатична мода няма да дефилира през идния топъл сезон. Чехличките с косместа кожа трябва да напуснат вашето шкафче за обувки - решено е.


Неон

В пролетно-летните си колекции водешите марки го използват, но вече доста по-пестеливо и лаконично. Затова, забравете временно за неоновите цветове и се концентрирайте към по-спокойни оттенъци, например към кораловата или nude тенденцията.


Татковите маратонки

Обувките, които визуално правят краката ви по-големи с няколко номера, са безнадеждно остарели. Дайте почивка на стъпалата си от тежките грозни маратонки, спрете да ги комбинирате с каквито и да било тоалети и помнете, че съществуват по-женствени и не толкова натрапчиви модели.


Чанти за кръста
Вече не са ви необходими, независимо, че е удобно - ръцете ви са свободни, докато ги носите. През 2019 г. този аксесоар обаче ще бъде подходящ само, ако е миниатюрен, като портмоне – за най-необходимото. По-обемните модели обаче изпратете в заслужен отдих.


„Пазарска“ чанта

Тя също е ехо от миналото. След като за кратко се появи, извадена от бабините ракли, през тази година отново ще трябва да я пенсионираме. Чантата тип пазарска вече е подходяща само, ако отскачате до супера. Но като стайлинг аксесоар вече са пълен аут – заложете на нещо по-елегантно.Източник и снимка: noviteroditeli.bg
Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Съвет към всички знаци на зодиака през този период - отпуснете се повече, бъдете креативни, разхождайте се повече, общувайте с партньорите си, обръщайте повече внимание на децата, срещайте се с приятели. Избягвайте конфликтите. В четвъртък от 10:50 часа до 16:30часа бъдете внимателни, не предприемай...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи