Брой 34 20.VIII-26.VIII. 2019

Любов и секс:

6 знака, че сте предопределени да бъдете заедно

Любовта е едно от най-магическите преживявания в нашия живот. Когато човек се влюби и започне сериозна връзка с обекта на чувствата си, обикновено два основни въпроса изплуват в главата му. Дали това е точният човек за него и дали двамата имат перспектива за общо бъдеще. За съжаление, понякога не е толкова лесно да разбереш дали с половинката ти сте родени един за друг.


Ето и 6 знака, които могат да ви подскажат, че това е правилният човек за вас. Не ги пренебрегвайте!


1. Вие се уважавате един друг

Да се цените един друг е много важно за връзката. Взаимното уважение изисква зряло ниво на общуване, проява на доверие и честност. И не забравяйте – уважението се печели бавно, с течение на времето и на база на постъпките, а се губи много лесно! Ако връзката, в която сте ви осигурява безопасност и сигурност, значи вие сте намерили подходящия партньор!


2. Вие имате много сходни интереси

Ако вие и вашият партньор споделяте едни и същи хобита и страсти, да кажем към спорта или към кулинарията, то това е отличен знак за дълголетието на вашите взаимоотношения.


3. Вие нямате тайни един от друг

Най-чистата форма на любов предполага двама души да могат да си споделят неща, които не бихте казали на никого друг. Ако вие се чувствате достатъчно комфортно, за да разкриете най-големите си страхове пред своя любим човек, значи вие му имате пълно доверие, което е много добър знак за силата на връзката ви.


4. Вие не сте излишно ревниви един към друг

Добрата връзка предполага двама души да се наслаждават на времето си заедно, но все пак всеки от тях да си има и лично пространство. За да са здравословни едни отношения, в тях не би трябвало да има ревност, завист или желание за притежание на другия. Ако един от партньорите се чувства несигурен или неспокоен по отношение на другия, той ще ревнува и ще внася напрежение в отношенията. Хем трябва да искате да бъдете един с друг, хем трябва да имате известна свобода, а не да сте зависими един от друг. Освен това е добре да си запазите собствените интереси отпреди началото на връзката, а не да ги изоставяте.


5. Споровете ви завършват с мир

Няма двойка, която да е имунизирана срещу спорове и скандали. Важното е обаче да се справяте добре с тях, защото те са истинският тест за връзката. Споровете ви би трябвало да приключват с продуктивно заключение и от двете страни, а не винаги да стигат до задънена улица, защото след време пак ще се възобновят.


6. Вие си довършвате изреченията един на друг

Това може да звучи като клише, но е истина – когато двама души се познават достатъчно добре, уважават се и живеят в хармония, те интуитивно си четат мислите един на друг. Няма нищо по-хубаво от това да бъдеш с човек, който те обича такъв какъвто си, без да иска да те променя.Източник и снимка: tialoto.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Седмицата ще бъде спокойна и продуктивна. Повечето от вас са подготвили почвата си, остава само да поставите акцентите и да свържете всички части на пъзела в едно. Имате силен съюзник на своя страна - Марс. Спазвайте волята му и няма да съжалявате за решенията. Искате да постигнете видими про...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи