Брой 34 20.VIII-26.VIII. 2019

Любов и секс:

9 експерти по любовта споделят най-добрите си съвети за ходенето по срещи

Без страх! Има всякакви хитрини и трикове за това как да представиш на света най-добрата своя версия и в крайна сметка да кажеш заветното „Да” на правилния човек за теб. Ето ключови съвети от девет експерта по връзките как веднага да успееш в любовта.


СПРИ ДА СЕ ОПИТВАШ ДА ИЗГЛЕЖДАШ КАТО ЧАСТ ОТ КЛАНА КАРДАШИЯН

Покажи истинския си секси образ. Мъжете мразят, когато жените прекаляват с дрехите и носят грим, който сякаш е слаган с шпатула. Намирането на любовта изисква съвместимост между партньорите, а на мъжете им е трудно да се обвържат с жена, когато не могат да видят коя е тя в действителност.


НЕ ВЯРВАЙ, ЧЕ ТОВА Е НЕЩО, ОТ КОЕТО СЕ НУЖДАЕШ

Няма трик за намирането на любов. Тя не се крие на някое тайнствено място. Просто трябва да се погледнем в огледалото и да кажем на красивата си същност с широка усмивка: „Здравей! Заслужавам си!”


ЗАПОЗНАЙ СЕ С ВСЕКИ, С КОГОТО МОЖЕШ

Може да звучи повърхностно, но по-голям брой познанства, ще ти даде по-добър шанс да намериш любовта, а и ще ти помогне да си изясниш какво харесваш в другия. Ходи на много първи срещи! Твърде често, излизаме с твърде малко хора и твърде дълго.


ОСВЕЖИ СЕ

Иди да пазаруваш! Да, казахме да идеш на пазар. Намирането на любовта започва със собственото откриване, с това да се обичаш. И макар че да обичаш себе си е състояние на духа, става дума също за това да се чувстваш себе си, да се чувстваш свежа и уверена, сред други неща. Така че иди на пазар, купи си дрешки, които ти дават този свеж поглед за това коя си и защо си страхотна!


ДАЙ СИ ВРЕМЕ

Ако редовно отделяш време и усилия за онлайн приложения и срещи, почти сигурно е, че в крайна сметка ще намериш любовта – може би по-скоро отколкото очакваш.


ИДИ НА ПОЧИВКА

Иди на почивка. Иди някъде, където винаги си искала да отидеш. Често отдалечаването от рутината ни помага да се чувстваме по-спокойни, а като сме по-спокойни, можем да сме уникалните личности, които сме се родили. А да бъдем себе си е едно от най-важните неща за намирането на любов, защото правилният човек ще е много привлечен от това кои сме наистина.


БЪДИ ПРИДИРЧИВА

Хората често се чувстват длъжни да ходят на срещи, на които не искат. По-лошото от това, че харчат време и пари – така се изморяват. Да си придирчива към това с кого излизаш на срещи, ограничава случаите, в които някоя приятелка трябва да ти се обади „по спешност”, за да те спаси от още една минута мъчения.


Така с повече късмет, когато излизаш на среща с хора, за които си ентусиазирана, няма да се изморяваш. Ще си в най-добрата си форма и няма да мислиш за това колко по-добре е щяло да ти бъде да си на дивана вкъщи с пуканки и да наваксваш с епизодите на някое любовно риалити.


УСМИХВАЙ СЕ

Усмихвай се на 20 различни мъже всеки ден. Може да звучи много просто и е така. Това ще отвори врати, ще създаде възможности за разговори (и дори срещи) с мъже, за които не си мислила, че това е възможно. Опитай това и се приготви любовта да нахлуе в живота ти.


СПРИ ДА ХОДИШ ПО СРЕЩИ

Излизането на среща е най-лошият начин да опознаеш някого. Хвани се с неща, които наистина ти доставят удоволствие – танци, доброволчество и т.н. Забавлявай се просто да ги правиш. Ако намериш някого, когото харесваш, просто продължи да общуваш с него.


Източник и снимка: romantika.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Седмицата ще бъде спокойна и продуктивна. Повечето от вас са подготвили почвата си, остава само да поставите акцентите и да свържете всички части на пъзела в едно. Имате силен съюзник на своя страна - Марс. Спазвайте волята му и няма да съжалявате за решенията. Искате да постигнете видими про...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи