Брой 38 18.IX-24.IX. 2018

Любов и секс:

9 експерти по любовта споделят най-добрите си съвети за ходенето по срещи

Без страх! Има всякакви хитрини и трикове за това как да представиш на света най-добрата своя версия и в крайна сметка да кажеш заветното „Да” на правилния човек за теб. Ето ключови съвети от девет експерта по връзките как веднага да успееш в любовта.


СПРИ ДА СЕ ОПИТВАШ ДА ИЗГЛЕЖДАШ КАТО ЧАСТ ОТ КЛАНА КАРДАШИЯН

Покажи истинския си секси образ. Мъжете мразят, когато жените прекаляват с дрехите и носят грим, който сякаш е слаган с шпатула. Намирането на любовта изисква съвместимост между партньорите, а на мъжете им е трудно да се обвържат с жена, когато не могат да видят коя е тя в действителност.


НЕ ВЯРВАЙ, ЧЕ ТОВА Е НЕЩО, ОТ КОЕТО СЕ НУЖДАЕШ

Няма трик за намирането на любов. Тя не се крие на някое тайнствено място. Просто трябва да се погледнем в огледалото и да кажем на красивата си същност с широка усмивка: „Здравей! Заслужавам си!”


ЗАПОЗНАЙ СЕ С ВСЕКИ, С КОГОТО МОЖЕШ

Може да звучи повърхностно, но по-голям брой познанства, ще ти даде по-добър шанс да намериш любовта, а и ще ти помогне да си изясниш какво харесваш в другия. Ходи на много първи срещи! Твърде често, излизаме с твърде малко хора и твърде дълго.


ОСВЕЖИ СЕ

Иди да пазаруваш! Да, казахме да идеш на пазар. Намирането на любовта започва със собственото откриване, с това да се обичаш. И макар че да обичаш себе си е състояние на духа, става дума също за това да се чувстваш себе си, да се чувстваш свежа и уверена, сред други неща. Така че иди на пазар, купи си дрешки, които ти дават този свеж поглед за това коя си и защо си страхотна!


ДАЙ СИ ВРЕМЕ

Ако редовно отделяш време и усилия за онлайн приложения и срещи, почти сигурно е, че в крайна сметка ще намериш любовта – може би по-скоро отколкото очакваш.


ИДИ НА ПОЧИВКА

Иди на почивка. Иди някъде, където винаги си искала да отидеш. Често отдалечаването от рутината ни помага да се чувстваме по-спокойни, а като сме по-спокойни, можем да сме уникалните личности, които сме се родили. А да бъдем себе си е едно от най-важните неща за намирането на любов, защото правилният човек ще е много привлечен от това кои сме наистина.


БЪДИ ПРИДИРЧИВА

Хората често се чувстват длъжни да ходят на срещи, на които не искат. По-лошото от това, че харчат време и пари – така се изморяват. Да си придирчива към това с кого излизаш на срещи, ограничава случаите, в които някоя приятелка трябва да ти се обади „по спешност”, за да те спаси от още една минута мъчения.


Така с повече късмет, когато излизаш на среща с хора, за които си ентусиазирана, няма да се изморяваш. Ще си в най-добрата си форма и няма да мислиш за това колко по-добре е щяло да ти бъде да си на дивана вкъщи с пуканки и да наваксваш с епизодите на някое любовно риалити.


УСМИХВАЙ СЕ

Усмихвай се на 20 различни мъже всеки ден. Може да звучи много просто и е така. Това ще отвори врати, ще създаде възможности за разговори (и дори срещи) с мъже, за които не си мислила, че това е възможно. Опитай това и се приготви любовта да нахлуе в живота ти.


СПРИ ДА ХОДИШ ПО СРЕЩИ

Излизането на среща е най-лошият начин да опознаеш някого. Хвани се с неща, които наистина ти доставят удоволствие – танци, доброволчество и т.н. Забавлявай се просто да ги правиш. Ако намериш някого, когото харесваш, просто продължи да общуваш с него.


Източник и снимка: romantika.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен пред вас е седмица, в която ще има повече напрежение или поводи за спорове и противопоставяне, показва вашият хороскоп. Основните „сблъсъци“ ще бъдат в дома ви, по семейни въпроси или ще бъдат свързани със съседи. Възможни са неочаквани или сложни за разрешение б...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Във в. "Лична драма" предпочитам да чета за

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи