Брой 21 21.V-27.V. 2019

Емоции:

5 брутални истории за отмъщение след раздяла

Любовните взаимоотношения понякога могат да бъдат много сложни и драматични. Не всеки може да приеме раздялата, а отхвърлените понякога дори търсят начини да си отмъстят. Ето пет истории за отмъщение след раздяла:


Полицаят, който подхвърли наркотици

Брандън Клекър бил шериф от Калифорния. Една вечер, докато бил на смяна, решил да подхвърли наркотици в колата на бившата си съпруга. Разбира се, полицаите открили кокаина и започнали тайно разследване. Така разбрали, че шерифът е наблюдавал с месеци бившата си и новият ѝ приятел.


Жената, която пусна питон

Доктор Мери Кей Брюстер от Калифорния била толкова ядосана от развода, че започнала да праща обидни съобщения на бившия си и новата му половинка. Но това било нищо, в сравнение с последвалите действия. По случайност тя работела в същата болница, в която и новото му гадже. Мери Кей отровила цветята й, но това не било достатъчно. В момента, в който те били на почивка, бясната бивша нахлула в дома им и оставила питон и три мишки, за да се храни. Сами можете да си представите как са реагирали, когато са се прибрали.


Жената, която парализира бившия си

Жена от Брюксел, Белгия предприела доста крайни мерки, за да отмъсти на бившия си съпруг. Тя го заляла с киселина, а щетите били непоправими. Той получил множество изгаряния, наложило се да ампутират крака му, а единствената част от тялото си, която можел да мърда била езика му. В резултат на това той помолил за евтаназия.


Жената, която изпепели цял квартал

През февруари 2018 съдът в Окръг Полдинг, щата Охайо решил да даде семейната къща на двойка в развод на мъжа, а на жената било наредено да се изнесе. В деня на напускането, тя наредила няколко матрака в трапезарията и ги подпалила. След това се обадила на 911 и казала, че е забравила куфара и котката си, но няма как да влезе, тъй като къщата вече не е нейна. През целия разговор обаче, жената не споменала, че къщата гори. През това време на място пристигнала пожарна, но огъня вече е бил изпепелил 4 къщи, а 15 други са били частично изгорели. За щастие нито един човешки живот не бил отнет.


Мъжът, който се подигра с бившата си

През септември 2018 Чат Хог отвлякъл бившата си и я завел в клуб в Сидни. Там я завързвал за пилон, съблякъл я, обръснал косата и започнал да ѝ прави снимки. Държал я два дни на пилона, след което я завел на ресторант. Момичето успяло да избяга и да се обади на полицията, след което той бил задържан и тикнат в затвора.Източник и снимка: fakti.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

На 21 май се чества Св. равноап. Константин и Елена, на 24 май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменостНа 21 май се чества Св. равноап. Константин и ЕленаПразнуват Константин, Костадин, Коста, Косьо, Костадинa, Констанца, Елена, Елеана, Еленкo, Елин, Ели, Елка, Елица, Елина...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи