Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2021

Животът какъвто е:

Години наред мислех, че имам вярна и предана приятелка, а тя се опитвала да прелъсти мъжа ми

Със съпруга ми сме заедно от шест години. Разбираемо е, че я няма вече онази луда любов, но с времето съумяхме да изградим топла и сърдечна връзка. Днес с увереност мога да кажа, че той е моята сродна душа. Е, имаше един период, през който почти се разведохме. И това се получи, защото избягвахме да си казваме истината право в очите. Не се обиждахме и карахме, просто не бяхме откровени един към друг. Ако нечий брак се разпада, опитайте се да говорите открито, без недомлъвки и скрит замисъл. В края на краищата или окончателно ще се разделите, или ще изгладите нещата между вас. Основният фактор е да се изслушвате.


Преди няколко седмици, в понеделник вечерта, докато с мъжа ми пиехме чай, внезапно той ми сподели, че Соня - най-добрата ми приятелка, с която се познаваме от деца и която обичах като родна сестра, се опитва да го прелъсти. Засмях се, убедена, че това е някаква шега или съпругът ми не е разбрал добре ситуацията. Познавам приятелката си и знам, че никога не би ми причинила подобна злина. И ето че преди броени дни, чух, че половинката ми говори с някой по телефона. От разговора разбрах, че от другата страна е Соня.


Бързо застанах до него и тихо го помолих да включи високоговорителя. Той изпълни молбата ми и продължи диалога. " Слушай, остави ме на спокойствие. Няма да дойда у вас. Най-накрая ще ме принудиш да разкажа всичко на жена си." - рязко прозвуча гласът му. Соня замълча кратко, после напсува грубо и прекрати връзката. Бях толкова изненадана, че почти останах без въздух. На другия ден й се обадих и категорично й заявих, че с приятелството ни е свършено. Години наред мислех, че имам вярна и предана приятелка, а тя се опитвала да прелъсти мъжа ми. Що за егоистка!

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи