Брой 50 11.XII-17.XII. 2018

Любов и секс:

Какво мислят жените по време на секс

Сайтът за споделяне на тайни Whisper разкрива за какво си мислят жените по време на секс и какво им помага да достигнат по-бързо до оргазъм. Мислите им варират от порнографски до откровено озадачаващи - например за котки и гевреци.


Десетки дами са използвали сайта Whisper, за да споделят най-интимните си откровения, защитени от анонимността.


Една от потребителките на сайта е признала, че когато прави секс с партньора си, по-бързо достига до оргазъм, когато мисли за гевреци. Друга е споделила, че когато със съпруга й се разгорещят в леглото, мисълта й е заета с котки.


Поредна анонимна дама е заявила, че когато се отегчава по време на секс, зяпа из стаята и мисли за случайни неща, като например, че трябва да си слага повече шампоан, когато се къпе.


Други споделят интимни тайни, които по-скоро биха наранили партньорите им, отколкото биха ги изумили, ако ги научат - например че, докато мачкат чаршафите с тях, половинките им мислят за бившите си, за да получат по-бързо оргазъм, пише "Дарик". Не са рядкост и жените, които по време на секс мислят за предишните изгори на приятелите или съпрузите си.


Не толкова затормозяващи мисли имат други анонимни дами, които признават, че докато се любят, мислят за чийзбургери или за вибраторите си.


Източник и снимка: fakti.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще бъдете заредени с много оптимизъм и надежда за положителни събития и успехи. Преди всичко вниманието ви ще бъде насоченовъв финансов план, където ще имате възможност да се зарадвате на реални резултати и успехи.През тази седмица може да полу...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Гледам/чета за личните драми на хората:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи