Брой 8 19.II-25.II. 2019

Животът какъвто е:

Мъжете имат нужда от жена, а не от жертва!

Щедростта на женската душа не знае граници. Особено когато една жена е истински влюбена. Колко често се впускаме във водовъртежа на емоциите и напълно забравяме, че на мъжете не е нужна нашата саможертва. Защото те се чувстват силни само, когато се грижат за любимите си.


Връзката ми с Мишо продължи две години, но един ден той ме напусна, без да ми обясни причините. Трудно приех предателството му, а още по-трудно ми беше да разбера какво доведе до разрив в отношенията ни. Винаги съм била открита, искрена, лоялна и безумно влюбена. Предлагах себе си за "безвъзмездно ползване", без да настоявам за грижи или задължения. Бях поставила Мишо на пиедестал и съвсем забравих за себе си. Превърнах се жертва, която търпеше отвратителното му отношение и като просяк се надявах за трохичка любов. Мишо рядко намираше време за мен, даваше обещания, които никога не изпълняваше, а аз му вярвах и се надявах, че някой ден ще ме обикне. В същото време ми говореше мили думи по телефона и умело лъжеше, че ме боготвори.


От любяща жена се превърнах в жертва, във вещ, която е готова на всичко за капка любов. Стремях се да бъда за него незаменима, стараех се да го привличам със своята сексуалност, за да се почувства той най-любимият мъж на света. Носех върху себе си цялата тежест на връзката ни, а на него просто му харесваше да бъде обект на моите старания. Едва сега осъзнавам колко глупаво съм постъпвала! Мъжете имат нужда от жена, а не от жертва! Мишо не ме обичаше, не можеше да отвърне на чувствата, които му дарявах. Любовта ми се беше превърнала в тежест за него. Сега знам, че той никога не е имал сериозни намерения към мен, а аз се надявах на дългосрочни отношения, а не да ме търси само, когато има нужда от секс. Мечтаех за подаръци, правех планове за пътешествия в чужбина, но явно моите планове си бяха само мои.


Виждайки сериозността на чувствата ми, той ме превърна в играчка, която задоволяваше потребностите му. Но очевидно в последния момент съвестта му се обади и той осъзна, че не трябва повече да си играе с мен. И изчезна... Благодаря му за това. Единствено съжалявам, че загубих толкова време и мечти, но без тях едва ли бих натрупала толкова ценен опит. Надявам се, че някой ден отново ще мога да обичам и да бъда обичана. Убедена съм, че скоро ще срещна мъж, който отново ще върне блясъка в очите ми.Източник и снимка: интернет

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Почти идеално време да се ангажирате с подготовката и изпълнението на сериозни планове в професионалната област. Ще започнете ново дело, разчитайки на познанията и опита, придобит по-рано. Неприятности ще имате, само ако действате безразсъдно. Освен това трябва да оставите емоциите и да устои...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Гледам/чета за личните драми на хората:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи