Брой 21 26.V-01.VI. 2020

Животът какъвто е:

Не съм сигурен, че бих се погледнал с чиста съвест в огледалото, ако заради моите грешки, съсипя кариерата на любовницата си

Тя се казва Стела, на 26 години и моя пряка подчинена. Не съм я наел лично: от личен състав я прехвърлиха в отдела ми. Няма да ви разказвам подробности, но със съпругата ми от месеци не правим секс. Стела е млада, гореща, с впечатляващо тяло и визия. Една вечер, след седмици на открит флирт, събрах смелост и я целунах. За да съм напълно откровен, честно признавам, това щеше да се случи рано или късно, независимо кое е момичето. От месеци търся възможност да правя секс с друга. Не обвинявам жена си, не обвинявам и себе си. Съпругата ми се грижи всеотдайно за децата, плаща сметките, като цяло под голям стрес е. Тя е мой партньор, но в интимен план сме далеч един от друг. Въпреки че малко хора биха се съгласили, не мисля, че връзката ми със Стела е предателство. Освен секса, с нея нямаме нищо общо. Не я харесвам - намирам я за привлекателна.


Все пак съм мъж и имам нужда от определени неща, за да се чувствам щастлив, а сексът е едно от тях. Между мен и жена ми отдавна няма химия, затова се налага другаде да задоволявам сексуалните си нужди. Така е по-просто и удобно. Разбира се, това не променя нищо - нито любовта ми към съпругата ми, нито ангажиментите ми към семейството ми. Проблемът е, че любовницата ми започва да се влюбва в мен. Опитах се няколко пъти да й кажа, че връзката ни няма бъдеще, но тя отказва да го проумее. Не знам как да й обясня правилно и усещам, че много скоро ситуацията ще ескалира. Със Стела сме много дискретни в офиса - нищо друго освен бизнес в работно време. Ако трябва да ми се обади, го прави само по работния телефон. Аз съм единственият, който има достъп до телефонните записи, така че сме в безопасност.


Наскоро обаче ми направи впечатление, че една колежка, нейна приятелка, ме гледа насмешливо. Може би просто ставам параноичен - не знам. Започват да се натрупват повече проблеми, отколкото си струва. Със съпругата ми сме известни хора в обществото. Ако се разчуе, че й изневерявам, семейството ми ще бъде унизено. На 100%, тя ще се разведе с мен. Не мога да рискувам. Напоследък имам някакви неетични мисли относно уволнението на любовницата си. Искам да я извадя от играта. Аз съм неин пряк началник, така че спокойно бих могъл да я изхвърля от фирмата. Но тогава рискувам за отмъщение Стела да разкаже пикантни подробности за нас. Плюс това не съм сигурен, че бих се погледнал с чиста съвест в огледалото, ако заради моите грешки, съсипя чужда кариера. Наложили ми се обаче, за съжаление по-скоро ще рискувам бъдещето на любовницата си, отколкото брака си.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – През тази седмица ще положите много усилия в работата, ако обаче сте решителни и креативни, резултатът със сигурност ще зарадва. Сега е по-добре да мислите по-малко за покупки и придобивания, в противен случай бюджетът ви може да се пропука по шевовете. Опитайте се да защитите възгледите си п...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи