Брой 6 11.II-17.II. 2020

Животът какъвто е:

Платих скъпо за каприза си да бъда съпруга на богаташ

Казвам се Лили и произхождам от бедно семейство. След като завърших гимназия, се преместих в столицата, за да продължа образованието си. Година по-късно съдбата ме срещна с Красимир. Той беше възпитан младеж, обичаше ме много, но за съжаление също като мен нямаше финансови възможности. Затова когато се запознах с Цветан, колкото и да ме болеше, сложих край на връзката ни. Новият ми приятел имаше богати родители, които му осигуряваха всичко в живота. Цветан ме канеше на вечери в луксозни заведения, подаряваше ми огромни букети и скъпи подаръци.Очарована от вниманието му, приех да стана негова съпруга и за да се посветя изцяло на семейните дела, напуснах университета.


През следващите осем години родих на мъжа си двама сина. Материално живеех добре, никога не съм имала финансови проблеми, но преди няколко месеца съпругът ми заяви, че си е намерил друга и подаде молба за развод. Любовницата му се оказа синеока брюнетка, няколко години по-млада от него. И тъй като цялото ни имущество и бизнес принадлежат официално на родителите му, аз останах на улицата. Загубих и децата си, защото съдията реши, че за тях е по-добре да живеят с баща си. Днес работя като продавачка в магазин на минимална заплата. Нямам дом, образование и трудов стаж. Платих скъпо за каприза си да бъда съпруга на богаташ и сега си нося последствията.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Седмицата не предразполага към ново начало. Предстои да вървите напред, да преодолявате препятствия, да доведете работите до край, да довършвате започнатото. Научете се да цените времето си, не го пилейте напразно за несъществени неща. Трябва да сте внимателни, за да не допускате грешки. Проя...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи