Брой 6 11.II-17.II. 2020

Разтърсващи драми:

Позволих на сестра ми да ми разбие брака, но няма да я оставя да съсипе и живота ми

Преди пет години се запознах с бъдещия си съпруг. Връзката ни се разви бързо и скоро се оженихме. С чисто сърце мога да заявя, че бракът ни наистина беше щастлив. Единственият проблем се оказа невъзможността ми да забременея. Въпреки че се лекувах няколко пъти в различни клиники, лечението не даде резултат. В отчаянието си заминах за чужбина, надявайки се най-накрая да открия спасение. Но когато се върнах, установих, че съпругът ми е изстинал към мен. Избягваше присъствието ми, дори се премести да спи в друга стая. Две седмици по-късно той ми призна, че е спал със сестра ми Тина. Не можах да понеса предателството му и се изнесох от общия ни дом.


Оттогава изминаха три месеца. Неотдавна сестра ми започна да ме тероризира. Оказа се, че е бременна от съпруга ми и иска да я подкрепя. Според нея, въпреки че ми заби нож в гърба, ние все още сме семейство и не бива да й се сърдя. Ядосана от наглостта й, я помолих повече да не ме търси. Това обаче не я спря. Миналата седмица Тина дойде в офиса и пред всички колеги ме обвини в безразличие и егоизъм. Искаше ми се да потъна в земята от срам. Още на другия ден си подадох оставката. Решила съм да се преместя в друг град и да си намеря нова работа. Позволих на сестра ми да ми разбие брака, но няма да я оставя да съсипе и живота ми.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Седмицата не предразполага към ново начало. Предстои да вървите напред, да преодолявате препятствия, да доведете работите до край, да довършвате започнатото. Научете се да цените времето си, не го пилейте напразно за несъществени неща. Трябва да сте внимателни, за да не допускате грешки. Проя...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи