Брой 42 15.X-21.X. 2019

Разтърсващи драми:

Позволих на сестра ми да ми разбие брака, но няма да я оставя да съсипе и живота ми

Преди пет години се запознах с бъдещия си съпруг. Връзката ни се разви бързо и скоро се оженихме. С чисто сърце мога да заявя, че бракът ни наистина беше щастлив. Единственият проблем се оказа невъзможността ми да забременея. Въпреки че се лекувах няколко пъти в различни клиники, лечението не даде резултат. В отчаянието си заминах за чужбина, надявайки се най-накрая да открия спасение. Но когато се върнах, установих, че съпругът ми е изстинал към мен. Избягваше присъствието ми, дори се премести да спи в друга стая. Две седмици по-късно той ми призна, че е спал със сестра ми Тина. Не можах да понеса предателството му и се изнесох от общия ни дом.


Оттогава изминаха три месеца. Неотдавна сестра ми започна да ме тероризира. Оказа се, че е бременна от съпруга ми и иска да я подкрепя. Според нея, въпреки че ми заби нож в гърба, ние все още сме семейство и не бива да й се сърдя. Ядосана от наглостта й, я помолих повече да не ме търси. Това обаче не я спря. Миналата седмица Тина дойде в офиса и пред всички колеги ме обвини в безразличие и егоизъм. Искаше ми се да потъна в земята от срам. Още на другия ден си подадох оставката. Решила съм да се преместя в друг град и да си намеря нова работа. Позволих на сестра ми да ми разбие брака, но няма да я оставя да съсипе и живота ми.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Седмицата може да се окаже за мнозина трудна. Ще бъдете много неспокойни, променяйки позицията си, търсейки какво да правите, чувствителни и с чести промени в настроението. Тази седмица ще бъдете несериозни и колебливи, когато вземате решение. Някои от вас ще стигнат до повратна точка в живот...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи