Брой 21 21.V-27.V. 2019

Любов и секс:

Разведена жена взриви мрежата с болезнена истина за брака

Публикация на млада разведена жена за брака и всичко, което идва с него, взриви интернет. Болезнените истини, които тя сподели за съвместния живот и брака, от известно време се разпространяват с изключителна скорост в мрежата.


В публикацията си младата дама споделя личния си опит и заключенията, до които е стигнала по време на неуспешния си брак. А причината, довела до разпада на семейството ѝ, не е изневярата. Не са и монотонното ежедневие и битовизмите, които са в състояние да убият и най-силната любов. Става дума за съвсем различни неща, с които всяка една жена се сблъсква, когато заживее с половинката си под един покрив.


Ето какво написа разочарованата жена:

"Битовизмите разрушиха връзката ни". Чували ли сте тази фраза? Наскоро отново я чух от устата на един мъж, който зарязал жена си и двете си малки дечица заради млада и красива любовница.


Той упрекваше съпругата си, че вече не се грижела за себе си; че храната, която приготвяла, не била вкусна; в дома им непрекъснато било разхвърляно и мръсно; децата не спирали да крещят, а сексът бил скучен. Затова намерил и нова "любов". Без битовизми!


Когато една вечер преди три години отново плачех, защото повече не можех така, мъжът ми каза: "Толкова ми е писнало, че се улавям да мисля как не ми се иска да се прибирам вкъщи!". Тогава избухнах. И назовах всички неща с истинските им имена. Не скуката и рутината разрушават брака! Ако съпругът ви не изпълнява родителските си задължения, това е предателство. Ако мъжът ви казва, че не може да изпълнява задълженията ви, това е лъжа. Ако той не проявява съчувствие, когато на вас ви е трудно, това е жестокост!


Когато чувам жена да казва, че ежедневието е убило любовта, усещам чувство на вина. Но когато чуя тази фраза от устата на мъж, усещам жестокост и безсърдечност.


Тогава го обясних на мъжа си по същия начин: когато двама приятели са заедно в един танк, воюват и оцеляват в трудни условия, на нито един от двамата няма да му е скучно. Ако всеки един от тях се старае с всички сили, това е изпитание, труд и в крайна сметка - съвместна победа. Но ако единият от двамата не спира да мрънка, че в танка му е шумно и неудобно и казва, че ще му е по-добре, ако вечерта не се налага отново да влиза в него, то това не е приятел!


Първоначално мъжът ми се засмя, но след това осъзна смисъла на думите ми. А аз стоях и гледах как се променят лицето и погледа му. И ми стана много болно.


Не монотонното ежедневие и битовизмите разрушават брака! Разрушават го лъжата, предателството и жестокостта!
Източник и снимка: fakti.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

На 21 май се чества Св. равноап. Константин и Елена, на 24 май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменостНа 21 май се чества Св. равноап. Константин и ЕленаПразнуват Константин, Костадин, Коста, Косьо, Костадинa, Констанца, Елена, Елеана, Еленкo, Елин, Ели, Елка, Елица, Елина...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи