Брой 50 11.XII-17.XII. 2018

Разтърсващи драми:

" Ще те чакам в рая, мамо!"

Казвам се Рут и с последни сили пиша това писмо. Много ми е трудно, не мога да преживея смъртта на сина си, но искам историята за него да стигне до повече хора. Моят син почина от рак. Отиде си в мъки, останал почти без сили ... Всичко започна с обикновена настинка: поне така помислихме тогава. Но времето минаваше, а Нолан не се възстановяваше, затова се обърнахме за помощ към лекарите. След многобройни изследвания, те потвърдиха най - ужасната диагноза - рак.


Тумор, който създава трудности при дишането.


А хремата беше само последствие от тази страшна, неизлечима болест. Нолан претърпя лъчетерапии и химиотерапии, както и операция на сърцето, тъй като ракът прогресираше, съсипвайки останалите му органи. Синът ми ужасно се страхуваше да остане сам и докато аз си взимах душ, той лежеше на килима пред банята. Последният път, когато посетихме болницата, лекарите откриха, че ракът се е разпространил в бронхитите на Нолан. Те поклатиха глави, тъжно отбелязвайки, че борбата е обречена.Нолан лежеше в леглото си и едва се усмихна, когато ме видя. Седнах до него със сълзи на очи.


" Знаеш ли, мисля, че повече не мога да се грижа тук за теб , - тихо му прошепнах, - само там, Горе..."


"Добре - отвърна Нолан, като събра последните си сили, - тогава ще отида в рая и ще те чакам там, мамо."


В този момент Нолан затвори очи и за последен път заспа в ръцете ми. Умирам от мъка, но знам и вярвам, че един ден ще се срещнем отново. Трудно ми е да преживея смъртта му, но съм убедена, че той сега ме пази от небето, очаквайки мига, в който ще бъдем завинаги заедно."


Източник и снимки: интернет

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще бъдете заредени с много оптимизъм и надежда за положителни събития и успехи. Преди всичко вниманието ви ще бъде насоченовъв финансов план, където ще имате възможност да се зарадвате на реални резултати и успехи.През тази седмица може да полу...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Гледам/чета за личните драми на хората:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи