Брой 25 19.VI-25.VI. 2018

Разтърсващи драми:

" Ще те чакам в рая, мамо!"

Казвам се Рут и с последни сили пиша това писмо. Много ми е трудно, не мога да преживея смъртта на сина си, но искам историята за него да стигне до повече хора. Моят син почина от рак. Отиде си в мъки, останал почти без сили ... Всичко започна с обикновена настинка: поне така помислихме тогава. Но времето минаваше, а Нолан не се възстановяваше, затова се обърнахме за помощ към лекарите. След многобройни изследвания, те потвърдиха най - ужасната диагноза - рак.


Тумор, който създава трудности при дишането.


А хремата беше само последствие от тази страшна, неизлечима болест. Нолан претърпя лъчетерапии и химиотерапии, както и операция на сърцето, тъй като ракът прогресираше, съсипвайки останалите му органи. Синът ми ужасно се страхуваше да остане сам и докато аз си взимах душ, той лежеше на килима пред банята. Последният път, когато посетихме болницата, лекарите откриха, че ракът се е разпространил в бронхитите на Нолан. Те поклатиха глави, тъжно отбелязвайки, че борбата е обречена.Нолан лежеше в леглото си и едва се усмихна, когато ме видя. Седнах до него със сълзи на очи.


" Знаеш ли, мисля, че повече не мога да се грижа тук за теб , - тихо му прошепнах, - само там, Горе..."


"Добре - отвърна Нолан, като събра последните си сили, - тогава ще отида в рая и ще те чакам там, мамо."


В този момент Нолан затвори очи и за последен път заспа в ръцете ми. Умирам от мъка, но знам и вярвам, че един ден ще се срещнем отново. Трудно ми е да преживея смъртта му, но съм убедена, че той сега ме пази от небето, очаквайки мига, в който ще бъдем завинаги заедно."


Източник и снимки: интернет

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен през тази седмица една загуба свързана с близък човек ще ви изненада и то не само вас.ИЗбягвайте да споделяте своите професионални или лични дела извън дома си, защото едно определено събитие ще провокира един злонамерен интерес към вашите дела. Поради тази причи...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Във в. "Лична драма" предпочитам да чета за

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи