Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2020

Животът какъвто е:

" Твоето място е в кухнята!" - каза съпругът ми и затръшна вратата под носа ми

С бившия ми съпруг бяхме заедно повече от осем години. Повод за развода ни стана пренебрежителното му отношение към мен. Преди да се омъжа, работех като служител в рекламна агенция. Разбирах се с колегите, шефовете ме уважаваха и високо ценяха работата ми. Няколко месеца след сватбата забременях и по-късно родих близнаци. Оттук нататък животът ми се промени напълно. Децата и вечно умореният ми съпруг изсмукваха и последните ми сили.


По цял ден домакинствах и напълно пренебрегвах собствените си нужди. От сутрин до вечер почиствах къщата, готвех, перях, а накрая и едно "благодаря" не чух. Мъжът ми си прибираше заплатата, а на мен отпускаше средства колкото да платя сметките и да купя храна. Отношението му ме нараняваше, но в името на семейството си стисках зъби и търпях. Един ден очаквахме гости.


Приготвих вкусния ястия, подредих масата красиво и когато приятелите ни дойдоха, поисках да се присъединя към компанията. В този момент обаче съпругът ми ме хвана за ръката и на висок глас заяви: " Твоето място е в кухнята." После ме изблъска от стаята и затръшна вратата точно под носа ми. Цяла нощ плаках, а на сутринта подадох молба за развод. Мога всичко да понеса, бях примерна съпруга и домакиня, но никога няма да приема публично да ме унижава.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи