Брой 17 23.IV-29.IV. 2019

Любов и секс:

Учени: Бързият секс е безполезен!

Британски биохимици, изучаващи влиянието на половия живот върху здравето, са установили, че бързият секс не носи полза на здравето ни.


Сексът става полезен след 30-минутни сексуални упражнения, когато се появяват хормони, които неутрализират свободните радикали, предизвикващи различни заболявания. В организма на всеки човек има свободни радикали, които поглъщат молекулите на кислорода и задействат болестотворни процеси в човешкия организъм. По време на секс се образуват хормони, които съдействат за унищожението на свободните радикали.


Но учените установили, че необходимото количество полезни хормони се образуват в организма едва след 30-40-минутен секс. Само в този случай е възможно унищожението на вредните радикали и тогава сексът наистина носи полза и действа благотворно на здравето.


Така че сексът, който продължава по-малко от половин час, е в най-добрия случай безвреден. Затова ако искате да изживеете не само удоволствие, но и да подсилите здравето си, планирайте секс маратони с продължителни прелюдии, разнообразие и фантазии.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Очаква ни един доста интересен период. Слънцето се свързва с ексцентричния Уран, поради което хората ще имат повече желание за нови неща, независимост и свобода, оригиналност. Тази седмица може да се изпълнят най-съкровените ви желания. Въпреки това трябва да се помни, че под лежащия камък вода не т...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи