Брой 21 21.V-27.V. 2019

Емоции:

Ако модерната любов не е за теб, прочети това

Колко бързо се развива всичко? Колко точно? Това е новата мярка за успех. Събуди се и се възползвай от деня. Отиди на работа, направи си списък със задачи. Тези, които останат, са за следващия ден. Отдели време за приятелите и семейството.


Планирай ново приключение. Нека разбием сърцата си и да направим списък. Слуша ли ме? Благодарен ли е, че е с мен? Харесват ли му и най-малките неща? Ако той отговаря на всички изисквания, се влюби. Ако в един момент нещата тръгнат в грешна посока, прекрати връзката и направи нов списък.


Не можем да си позволим някой да ни разиграва. Няма как. Сега вече знаем, че трябва да имаме повече правила за следващия път. Животът се движи бързо и не можем да попаднем в един и същ капан два пъти.


Трябва да се учим бързо, нали? Някой се опитва да спори с нас? Нямаме време за подобни неща. Трябва да се откажем от този човек. Така трябва да се пазим. Нека превърнем този живот в маратон. Много от нас са превърнали любовта в едно вечно търсене.


Понякога сарказмът ми няма граници. Извинявам се, но вие забелязали ли сте колко трагично е всичко?

Всичко около нас е толкова забързано. Прекалено е. Големият град е прекалено голям, а малкият – много малък.


Толкова неща изискват шум, особено за да ни чуе някой. Трябва да се приемаме такива, каквито сме, както и приятелите ни.


Ако има нещо, което не изисква толкова шум и бързина, то това е любовта.


Любовта е тишина.

В нея има магия. Всеки жест, всяка дума, дори и неизречена на глас, притежават една красива енергия.Обичай бавно.

Отдели време, за да научиш малките детайли. Страховете, надеждите, мечтите и промените. Човекът, в когото си се влюбила, винаги се променя. Той не е идеален, но за теб е.


Отнасяй се към любовта внимателно. Няма нищо по-специално.


Снимките, които качваш, не се връзката, в която си. Те са нищо. Ако се обвързваш с някого, нямаш нужда от харесванията и коментарите на другите.


Ако модерната любов не е за теб, тогава обичай тихо, тайно.


Само така ще те чуе онзи, който трябва.Източник и снимка: dama.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

На 21 май се чества Св. равноап. Константин и Елена, на 24 май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменостНа 21 май се чества Св. равноап. Константин и ЕленаПразнуват Константин, Костадин, Коста, Косьо, Костадинa, Констанца, Елена, Елеана, Еленкo, Елин, Ели, Елка, Елица, Елина...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи