Брой 14 07.IV-13.IV. 2020

Емоции:

Ако целта ви е да откриете любовта през 2020, запомнете тези 5 неща

Началото на нова година неизбежно ни вдъхновява да си поставяме нови цели. И ако целта ви е да намерите любовта през 2020 г., тогава ще ви е необходимо да възприемете правилния начин на мислене, да изградите самочувствие и да подходите по правилния начин към новите запознанства.


Звучи като много работа? Разбира се, можете да се откажете от търсенето, да седнете на едно място и да чакате принца на бял кон, надявайки се на чудо.


Но истината е, че любовта трябва да се открие двупосочно и да положите старание, за да откриете онзи специален за вас човек.


Намирането на любовта е феноменална цел, която трябва да си поставите. Така че поздравления, че си признавате какво желаете най-много през новата година! В крайна сметка да знаете какви са приоритетите ви е половината битка.


Сега, когато сте определили целта си, можете да започнете вълнуващото пътуване за постигането му. Просто не забравяйте да имате предвид тези неща по пътя.


<p data-verified=


Намерете баланс между това да търсите любовта и да я оставите да се случи

Вероятно сте чували израза „Любовта се случва, когато най-малко очакваш“. Проблемът с тази представа е, че тя предполага, че всъщност не трябва да търсите любовта – че тя ще ви открие само ако не се опитвате да я преследвате. Това обаче не е задължително. Не бъдете обаче и прекалено съсредоточени в стремежа си към любов – ако имате дълъг списък от неща, които търсите в партньора си, може да пропуснете много възможности. Освен това може да се окажете разочаровани понякога, когато никой не е в състояние да отговори вашата специфична фантазия.


<p data-verified=


Не забравяйте, че няма един правилен подход за всички

Ваша приятелка се запозна с приятеля си в приложение за запознанства. Но сестра ви настоява да се срещнете с неин колега от работа, защото и тя така се е запозна със съпруга си. Ето и истината: няма един-единствен „правилен“ начин за намиране на любов. И това, което е проработило за някой друг, всъщност може да не е най-ефективната стратегия за търсене за вас.


<p data-verified=


Не забравяйте да се съсредоточите навътре

Със сигурност знаете фразата „Не можеш да обичаш някой друг, докато не обичаш себе си“. Това предполага, че трябва да бъдете в определен етап на себеприемане, за да бъдете достойни за любов. Не бива да спирате своето пътуване към себе си, докато търсите романтична любов – защото признаването на собствената си стойност е от ключово значение за привличането на партньор, който се отнася с вас така, както заслужавате. Забелязахте ли, че го нарекохме „пътешествие?“ Да обичате себе си всъщност не е състояние, което трябва да бъде постигнато, а по-скоро непрекъснато и постоянно развиващо се начинание, над което можете да работите всеки ден. А вашите усилия без съмнение ще се изплатят до голяма степен, когато става въпрос за любовния ви живот.<p data-verified=


Позволете си да си направите почивка

Със сигурност по пътя ви към любовта ще има неочаквани клопки. Може да хлътнете по някого, само за да разберете, че той не търси сериозна връзка. Има и шанс да се почувствате разочаровани от недостига на перспективи за запознанства, които да отговарят на вашите конкретни желания. Независимо какво се случва по време на вашето пътуване през тази година, не забравяйте това: добре е да си давате почивка, когато имате нужда от това, независимо дали това означава да изтриете приложенията си за седмица или три или да отмените среща, която всъщност изобщо не желаете да се състои.


<p data-verified=


Поставянето на ясни намерения може да ви помогне да изградите по-смислени връзки

Както казахме по-горе, намирането на любов е звездна цел, която трябва да си поставите за 2020 г. Но колкото по-конкретно можете да постигнете тази цел, толкова по-добре. Как изглежда идеалният романс за вас? Включва ли сериозна дългосрочна връзка, която води до брак? Включва ли страстно партньорство, което е изпълнено с пътувания и приключения? Отделете малко време, за да го дефинирате и ако можете, напишете го. Уверете се, че намерението ви за запознанства е видимо за вас (в бележка на телефона или в тефтера ви), така че да имате постоянно напомняне за това, което търсите.Източник и снимки: edna.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вие сте в добра физическа форма, но има много задачи и отговорности, които трябва да бъдат изпълнени. Не прекалявайте с работата, защото това може да доведе до преумора. Венера и Марс ви помагат ви да изразявате по-лесно идеите и възгледите си, да кажете как се чувствате и какво ви притеснява...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи