Брой 21 26.V-01.VI. 2020

Животът какъвто е:

Ами сега накъде: и любовницата, и съпруга ми носят моето дете

Човек никога не знае какво му е подготвил животът. Съпругата ми е бременна в третия месец, а аз се влюбих в Кристина - дъщерята на мой приятел от детството. С нея имаме голяма години разлика във възрастта, но това дребно обстоятелство само засилва чувствата между нас, защото тя твърди, че е безумно влюбена в мен.По разбираеми причини избягвам да правя секс с жена си, но за сметка на това с Кристина се срещаме по няколко пъти седмично. Връзката ни щеше да бъде перфектна, ако наскоро младата ми любовница не заяви, че е бременна. Новината ме шокира много. Още същия ден посетихме лекар, който потвърди, че тя очаква дете.


Имах чувството, че светът се срина под краката ми. Съпругата ми е бременна, любовницата - също. Истински се уплаших от цялата ситуация, но след като се успокоих и помислих, взех решение да се разведа със съпругата си и да се оженя за Кристина. Все пак жена ми е на 30 години, и ще може сама да отгледа бебето, докато любовницата ми е млада и неопитна. Разберете ме правилно, не мога да зарежа бременно момиче на 19 години. Ще се справя с жена си, но как ще обясня на приятеля си, че съблазних единствената му дъщеря? Тя не е завършила гимназия, а ще става майка. Да, няма да ни бъде лесно, но се обичаме и се надявам, че с времето любовта ни ще надделее и заедно ще успеем да се справим с всички житейски капани.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – През тази седмица ще положите много усилия в работата, ако обаче сте решителни и креативни, резултатът със сигурност ще зарадва. Сега е по-добре да мислите по-малко за покупки и придобивания, в противен случай бюджетът ви може да се пропука по шевовете. Опитайте се да защитите възгледите си п...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи