Брой 37 10.IX-16.IX. 2019

В света на известните:

Анджелина Джоли на 44

След три награди „Златен глобус” в три последователни години („Джордж Уолъс” – 1998, „Джия” – 1999 и „ Луди години” – 2000) и „Оскар” за второстепенната й роля в „Луди години”, като че ли кулминацията в кариерата на Анджелина Джоли е отминала, но това не е повод за трагедии. Джоли никога не е била кой знае каква актриса. Харизмата й винаги се е дължала най-вече на красивото лице с големи очи и фамозните сочни устни.


Прощаваме й по-слабите роли, защото с бившия си съпруг Брад Пит (трети поред), отглеждат цели шест деца (три техни и три осиновени), а отделно Джоли се занимава и с много благотворителност. През 2014 г. дори получи от Американската филмова академия награда за хуманитарната си дейност.


Изпитваме респект и към стоицизма, с който се подложи на серия операции за премахване на гърдите, яйчниците и маточните тръби заради повишен риск от рак.


анджелина джоли - 10
Източник: ladyzone.bg


Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Енергията тази седмица е изключително амбициозна за вас, така че се концентрирайте върху кариерата си. Това е прекрасно време за интервю или за стартиране на собствен бизнес. Имате много таланти и способности, така че не позволявайте на никой да ви задържа. Периода ще ви донесе нови цели и на...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи