Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2020

В света на известните:

Аштън Къчър бесен на Деми Мур за новата ѝ книга

Вчера Деми Мур представи мемоарната си книга "Inside Out" в книжарницата Barnes & Noble в Ню Йорк. Известно е, че тя работеше над нея в продължение на 9 години. Така на бял свят излязоха нелицеприятни подробности за бившия ѝ съпруг Аштън Къчър – как той ѝ е изневерявал, тласкал я към пиянство, да правят групов секс и пренебрегвал здравословните ѝ проблеми.


Откъси от книгата бяха публикувани в пресата много преди премиерата ѝ.
А на пресконференцията за представянето на романа сияещата Деми Мур раздаваше автографи.


Снимка: Guliver / Getty


В същото време силно разгневеният Къчър публикува своя номер в Twitter, призовавайки своите 18 милиона последователи и да пишат за "истината".


„Написах един язвителен пост и бях готов да натисна „публикувай“, а след това погледнах жена си, сина си, дъщеря си и се отказах“, признава той.


Към този пост актьорът добавя емотикон сърце, с който явно иска да покаже, че е великодушен и прощава на Мур или поне, че ще остави нещата така.
Припомняме, че след като през 2013 г. двамата се разделиха, Аштън Къчър намери отново любовта. Две години по-късно той се ожени за актрисата Мила Кунис и вече имат две деца - момиче и момче.


Деми Мур съобщи, че работи над книгата "Inside Out" още през 2010 година, когато с Аштън Къчър бяха още съпрузи. Първоначалните планове обещаваха тя да излезе 2012, но през 2011 Деми обяви, че се развежда и допреди около една година въпросът за автобиографията не се обсъждаше.


Явно голяма част от нея е писана в последните години, тъй като Деми разказва подробности и назовава поименно жените, с които Къчър ѝ е изневерявал, разкрива интимни подробности от споровете им, разказва за прекъсната в 6 месец бременност, след като разбира, че съпругът ѝ изневерява, както и други драматични събития от съвместния им живот.


В книгата тя описва също така сложните отношения с майка си и детайли от двата си брака – с Фреди Мур и Брус Уилис.
Източник: noviteroditeli.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи