Брой 3 15.I-21.I. 2019

Животът какъвто е:

Аз съм жиголо и не виждам нищо срамно в професията си

Здравейте! Казвам се Жан, на 27 години и съм жиголо. За мнозина вероятно професията ми е срамна, но не и за мен. Всъщност, да бъдеш жиголо, се искат много умения. Трябва да се грижа добре за себе си, редовно да ходя във фитнеса. Нека ви разкажа как стигнах дотук. Всичко започна преди години, когато се влюбих в Симона - момиче от богато семейство. По онова време, макар и красив, бях изключително беден и трудно успявах да заделя някой лев, за да купя подарък на любимата си. За щастие тя не се интересуваше от парите ми, а от това, което й дарявах в леглото.


Симона ме научи, че да продаваш красотата си, не е порок, и трябва да се възползваш от всяка възможност, която съдбата ти предлага. Година по-късно се разделихме. Раздялата ни беше болезнена, но вече имах добър опит как да общувам с богати жени, така че максимално да извличам полза от тях. Както споменах, красив мъж съм и не ми беше трудно да си намеря нова любовница. Оттогава предлагам любов на богаташки, а те ми осигуряват комфортен живот. Днес притежавам нова кола, живея в хубав апартамент, а и имам солидна банкова сметка.


Проблемът е там, че когато болшенството хора разберат как се издържам, те веднага извръщат отвратено лице. Подобно поведение ми е много неприятно. Дори жени, които са се възползвали от услугите ми, се отнасят към мен, сякаш съм им играчка. Не разбирам презрителното им отношение. Не лъжа, не крада, печеля си честно парите, макар и по нестандартен начин. Кажете ми, драги читатели, какво лошо има в това, да бъдеш жиголо?

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Тази седмица е по-добре да не се поддавате на съмненията и да не се опитвате да промените това, което не можете да контролирате. По-добре е да пестите енергия и да се подготвяте за важни събития, които предстоят да се случат. Много е важно да бъдете предпазливи, да не бързате да вземате решен...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Гледам/чета за личните драми на хората:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи