Брой 14 07.IV-13.IV. 2020

Животът какъвто е:

Аз, той и децата ни

Много жени, след като прочетат писмото ми, ще започнат да ме укоряват. Ще ме обвиняват за това, че разделих един мъж със семейството му. Да, разведох го! И какво? Човек не е животно и не може да бъде отведен насила. Обикновено хората обвиняват любовниците, сякаш само те са виновни за всичко. И никой не размишлява върху обстоятелството, че от добра съпруга и дом, в който има любов, мъжете не бягат. Даже и да са прегрешили някъде, ще направят всичко възможно половинките им да не разберат. Но за жените е по-изгодно вечно да укоряват, отколкото да потърсят грешката и в себе си. Кой е виновен за това, че след няколко години брак възприемат съпрузите си като вещи и постоянно им натякват, че са длъжни да ги издържат? Същото се случи и с любовника ми, днес вече мой съпруг.


С него работихме заедно и за колегите не беше тайна, че Андрей не се разбира много с жена си. Въпреки че получаваше добра заплата, никога нямаше пари дори за обяд. Неведнъж сме го виждали да си приготвя чай и да вади от чантатата си някакви смотани сандвичи. Когато събирахме пари за тържество или подаръци на колегите, Андрей винаги казваше, че ще ги донесе утре. А на самите празници стоеше, докато мобилният му звънни и веднага бързаше да си тръгва. Веднъж една колежка спомена, че случайно е видяла съпругата му - злобна, пълна жена, която крещяла истерично, без да се интересува, че околните я наблюдават.


С времето двамата се сближихме. Отначало се опитах да му дам нормална храна - мъж е все пак, има нужда се храни пълноценно. Андрей се оказа мил, нежен, внимателен и работлив човек. Беше ми приятно да разговарям с него. Веднъж се наложи да останем до късно на работа и той спомена, че жена му и децата заминали на гости при тъщата, така че не е проблем да се забави. След работа го поканих у дома на вечеря и така започна всичко... Андрей бързо намери общ език със сина ми. Наблюдавайки го как си играе с детето, осъзнах, че съм влюбена в срамежливия си колега. Първоначално нямах намерение да го разделям със семейството му, но той сам сподели, че ако не са дъщерите му, отдавна би напуснал жена си. Когато каза, че ще й поиска развод, мълчаливо се съгласих, без да знам, че това е началото на историята.Следва продължение:

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вие сте в добра физическа форма, но има много задачи и отговорности, които трябва да бъдат изпълнени. Не прекалявайте с работата, защото това може да доведе до преумора. Венера и Марс ви помагат ви да изразявате по-лесно идеите и възгледите си, да кажете как се чувствате и какво ви притеснява...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи