Брой 37 10.IX-16.IX. 2019

В света на известните:

Бекъм е татко N1, строи замък за щерка си

Дейвид Бекъм е не само съпруг мечта, но и баща за пример. Бившият футболист за пореден път доказа колко важно за него е семейството, като прекара уикенда в строене с лего. Спортистът реши да угоди на най-малкото си дете – 8-годишната Харпър, като ѝ построи замъка Хогуортс от историите за Хари Потър.


Всеотдайността му не бе пропусната от неговата съпруга Виктория, която запечата момента в Instagram и написа: „Толкова добър татко! Харпър е обсебена от Хари Потър“.


По-късно вечерта дизайнерката отново щракна творението, което бе в почти завършен вид. „Минава полунощ, а той още строи лего. Строи го цял ден“, сподели г-жа Бекъм.


Задачата на Дейвид не е била никак лесна. Замъкът се състои от 6000 парченца, като пазарната му цена е 349,99 британски лири.


Самият Дейвид видимо няма нищо против да глези и да се грижи за отрочетата си.


Запитан какъв съвет би дал на 20-годишния Бруклин, 17-годишния Ромео, 14-годишния Круз и 8-годишната Харпър, той призна пред сп.GQ: „Да работят здраво, съвсем просто е“.


„бекъмИзточник и снимки: tialoto.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Енергията тази седмица е изключително амбициозна за вас, така че се концентрирайте върху кариерата си. Това е прекрасно време за интервю или за стартиране на собствен бизнес. Имате много таланти и способности, така че не позволявайте на никой да ви задържа. Периода ще ви донесе нови цели и на...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи