Брой 21 26.V-01.VI. 2020

В света на известните:

Бен Афлек: Разводът ми с Дженифър е най-голямата ми грешка

Актьорът и режисьор Бен Афлек даде емоционално и много откровено интервю за New York Times.


В него Афлек повдигна темата за проблемите си с алкохолизма, които са станали причина и за разрушения му брак. Бен споделя, че най-трудните му години са били 2015 и 2016, когато всички проблеми са ескалирали едновременно.


Дженифър Гарнър и Бен Афлек бяха женени от 2005 г. и се разведоха през 2018 г. През 2015 г. обявиха официално, че се разделят и оттогава отношенията им тръгнаха само надолу. Двамата имат три деца – Вайълет, Серафина и Самюъл.Афлек е категоричен, че за нищо не съжалява толкова, колкото за проваления си брак: „Разводът с Дженифър беше най-голямата ми грешка. Но срамът е токсичен. От него не може да се извлече нищо позитивно. Срамът води само до омраза към себе си“, казва актьорът.


През годините Бен се е борил упорито с алкохола. Много пъти е влизал в лечебни заведения: „Искам децата ми да знаят, че няма нищо срамно в това да потърсиш помощ, когато имаш нужда от такава. Ще ми се и да знаят, че в някои моменти трябва те да са силните и помагащите, те трябва да направят първата крачка. Късметлия съм, че семейството ми ме подкрепя, както и приятелите ми. Това включва и Дженифър, която беше до мен и се грижи така добре за децата ни, докато си стъпя на краката“, споделя още Афлек, като завършва със следната равносметка:


„Не е здравословно да се взирам в провалите си и да се самонаказвам. Наистина съм правил грешки и има толкова много неща, за които съжалявам. Но трябва да се поуча от тях и просто да продължа напред.“.
Източник и снимки: eva.bg


Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – През тази седмица ще положите много усилия в работата, ако обаче сте решителни и креативни, резултатът със сигурност ще зарадва. Сега е по-добре да мислите по-малко за покупки и придобивания, в противен случай бюджетът ви може да се пропука по шевовете. Опитайте се да защитите възгледите си п...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи