Брой 7 18.II-24.II. 2020

Животът какъвто е:

Бившата ми съпруга и майка й - хитри, манипулативни и властни

Жените могат да ме замерят с камъни, но аз съм един от онези мъже, които напуснаха съпругата и детето си и заживяха с друга. И не съжалявам, но силно се разкайвам за предишния си брак. Семейният ни живот не потръгна от самото начало. Трябваше по-обстойно да разузная как живеят родителите на жена ми, ала тогава и през ум не ми е минавала подобна мисъл. Бившата ми тъща е много властен човек. Мъжът й е боязлив, страхува се да си каже мнението, докато тя е командирът в къщата. Преди да се оженя за дъщеря й, беше по-скромна, но след сватбата показа истинското си лице. Съпругата ми, също като майка си, беше хитра и властна. И когато станахме семейство, по неин пример, се опита да ме води за носа. Само че аз съм различен от тъста и не се оставих да ме мачкат. Осигурих на семейството си жилище и финансов просперитет. Жена ми работеше по свое желание, просто, за да не стои у дома.


Семейные проблемы: измена мужа


За съжаление, щом реши, че може да ме командва, категорично й се опълчих. Така започнаха всекидневните скандали и интриги. Трябваше да изтърпя толкова сълзи, обвинения и истерии, че едва оцелях. Тогава тя ме заплаши, че ще ме напусне и ще отиде при майка си, но твърдо й казах, че аз съм господар у дома и няма да й позволя да ме командва. Въпреки че не бях против да обсъждаме всичко заедно, има случаи, в които съм по-добре запознат от нея. Разбирате, че в брака ни се появи пукнатина. Може ли да има любов, когато всеки ден се сблъскваш със заплахи и сълзи? Стигна се дотам, че трябваше постоянно да отстъпвам, за да си лягам със собствената си жена. Има ли нещо, за което да ме обвините? Така изминаха четири години. Изтърпях ги, единствено заради дъщеря си - беше ми жално да я изоставя с толкова истерична майка.


Семейные проблемы: измена мужа


В крайна сметка обаче и аз съм човек и имам право да живея спокойно. Когато жена ми разбра, че съм се влюбил в друга, веднага се оплака на майка си. Двете ме извикаха на разговор, обяснявайки ми, че без тях не струвам нищо. Тъщата дори подаде жалба в полицията, оплаквайки се, че съм прелюбодеец. Оттам обаче й отговорили, че не се занимават със семейни дела. Разводът, който последва, не пожелавам и на най-големия си враг. Жена ми поиска да й оставя апартамента и имотите, и аз не възразих - все пак дъщеря ми трябва да живее в прилични условия. На делото съпругата ми така ме руга и заплашва, че чак съдиите ме гледаха съчувствено, особено когато ме нападнаха с майка си.


Семейные проблемы: измена мужа


Сега бившата ми умира от злоба, че се ожених повторно и с новата ми жена много се разбираме. Тя е искрена, спокойна, приветлива. У дома е комфортно и весело. Бившата непрекъснато се опитва да ме върне обратно, манипулирайки ме с дъщеря ми. Гледам я и си мисля - как можах да се оженя за теб? Мъчно ми е, че не мога да си взема детето. Всеки път, когато опитам, майка й изпада в истерия и започва да крещи, че ще я отведе далеч и повече няма да я видя. Надявам се, че след време дъщеря ми сама ще реши с кого ще живее. И така, как ме определяте от женска гледна точка? Неверник, който напусна жена си и отиде при любовницата си? А защо го направих? Затова не слагайте всички мъже по един и същ знаменател. Щом сме напуснали дома си, със сигурност има основателна причина. И нека съпругите потърсят вината в себе си.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Преминавате през кризисен период, агресивно сте настроени да щурмувате професионалните висоти. Но борбата е напрегната, въпреки това ще можете да издържите героично на препятствията, за което - чест и похвала. Всяко поражение не е присъда, а стимул за по-нататъшни действия. Падайте - ставайте...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи