Брой 37 10.IX-16.IX. 2019

Разтърсващи драми:

Бившата ми съпруга не познава любовта

Преди пет години, по време на работна вечеря, се запознах с Таня - бъдещата ми съпруга. Когато започнахме да излизаме заедно, тя беше сгодена за друг, но го напусна. Раздялата им ме направи много щастлив, защото наивно си помислих, че красавицата наистина е влюбена в мен. Година по-късно се оженихме. По онова време работех в търговска фирма и получавах хубави пари. Имайки предвид, че живеехме в провинцията, заплатата ми беше повече от достатъчна. Неотдавна обаче съпругата ми заяви, че съм в застой и в материален план не се развивам.


Разбирате ли, тя ме чакала цели четири години, а аз дори не съм направил собствен бизнес. Двамата се скарахме жестоко. След скандала си събрах багажа и се преместих при мой приятел. Няколко дни по-късно размислих. Купих красив букет цветя и в желанието си да сключа мир с жена си, се прибрах у дома. За мое огромно разочарование, апартаментът беше празен, а на масата имаше копие от молба за развод. Оказа се, че Таня не си е губила времето напразно и от месеци се срещала с местен бизнесмен, двадесет години по-възрастен от нея.


Веднага след скандала се преместила да живее в елитната му вила и в момента работела като негова секретарка. Колко много съм се заблуждавал в чувствата й. Сега осъзнавам, че е напуснала бившия си, не защото е била истински влюбена, а защото аз бях много по-обещаващ. Но ето че когато на хоризонта се появи по-богат мъж, тя постъпи с мен по същия начин, както с бившия си приятел. Тази жена не може да обича, а само да използва чувствата на хората.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Енергията тази седмица е изключително амбициозна за вас, така че се концентрирайте върху кариерата си. Това е прекрасно време за интервю или за стартиране на собствен бизнес. Имате много таланти и способности, така че не позволявайте на никой да ви задържа. Периода ще ви донесе нови цели и на...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи