Брой 42 16.X-22.X. 2018

Разтърсващи драми:

Бившата ми свекърва ме заплашва, че ще ми отнеме дъщерята, защото аз съм имала още едно дете, а нейното умряло

Преди няколко години се омъжих повторно и скоро след това родих чудесно момченце. Щастлива съм - домът ми е изобилен, а съпругът ми е нежен и грижовен. Но във всяка каца мед има и мухи. Така се случи и при нас. Първият ми брак беше пълен провал. Разведохме се 2 години след сватбата - просто характерите ни бяха твърде различни. След развода, двамата с бившия ми съпруг се разбрахме, че за дъщеря ни ще е по-добре, ако остане да живее с мен. Нито неговите родители, нито моите полагаха грижи за детето и не планираха да вземат участие във възпитанието и отглеждането й. Така изминаха няколко години, но за нещастие, преди няколко месеца бившият ми съпруг почина от пневмония.Месец след смъртта му, майка му ми се обади и пожела да види дъщеря ми Мария. "Искам да видя внучката си!" - каза тя в телефонната слушалка и затвори, без да дочака отговор.


Не харесвах тази жена - според нея по закон дъщеря ми принадлежеше на покойния й син, а аз бях никоя.


Направих всичко по силите си, за да възпрепятствам срещата между баба и внучка, но злата жена ме заплаши, че ще подаде жалба в съда. Напълно разбирах, че не се шегува. Тя има собствен бизнес, връзки, пари, и ако трябва ще мине през трупа ми, но ще изпълни целта си. Нямах друг избор, освен да я остави да се срещне с Мария. След няколко дни личният й шофьор дойде и отведе дъщеря ми при баба си.


Но натискът на бившата ми свекърва започна да става все по- голям. Вече тя решава къде ще учи дъщеря ми, какви дрехи ще облича и на какъв кръжок ще ходи... На една от срещите ни не се сдържах и й казах, че ако не престане да взима решения, които са моя отговорност, ще се наложи да огранича достъпа й до Мария. Господи, какъв грандиозен скандал последва.


И изведнъж бившата ми свекърва заяви, че ще се бори в съда за попечителството над дъщеря ми, защото аз съм имала още едно дете, а нейното умряло.


В края на краищата Мария е дъщеря на покойния й син и по закон принадлежала на рода на баща си. Дори не я изслушах - затворих й вратата под носа, оставяйки я да си мърмори сама. Страхувам се, че ще изгубя детето си. Знам, че много скоро ще се изправя срещу бившата си свекърва в съда и се моля Бог да ми помага.


Дария. Н

Източник и снимка: интернет

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен пред вас е седмица, която ще ви създаде притеснения или затруднения при финансови действия или парични ангажименти свързани с мъж.Отношенията ви с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева ще бъдат проблематични за вас, особено ако са на емоционална основа...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Гледам/чета за личните драми на хората:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи