Брой 38 18.IX-24.IX. 2018

Разтърсващи драми:

Бившият ми любовник и адвокатът му ме шантажират, че ако не се откажа от дъщеря си, ще ме опозорят пред целия град

Здравейте, уважаеми читатели. Намирам се в много трудно положение и разчитам, че ще получа съвет от вас. Преди четири години започнах работа като счетоводител в автокъща и само след няколко месеца станах любовница на самия собственик. Павел е женен и има три деца, но прекарваше по-голяма част от времето си с мен, отколкото със семейството си. Една година по-късно родих дъщеря ни Таня. Павел беше много горд от факта, че за пореден път стана баща и официално призна Таня за своя дъщеря. Любовникът ми има трима сина, които възпитава строго, затова реши, че дъщеря ни трябва да бъде глезена като принцеса. Купуваше й най-скъпите играчки, записа я в елитна градина, дори й поръчваше дизайнерски дрехи от чужбина. Отношенията ни бяха чудесни и двамата живеехме като истински съпрузи, но от известно време Павел започна да става неузнаваем.


Вдигаше ми скандал за най-малкото, твърдеше, че спя с други мъже, а един ден, когато отидох на работа, любовникът ми ме уволни пред всички колеги. Никога не съм му изневерявала и поведението му страшно ме нарани. Сега Павел иска да отнеме дъщеря ми и ме заплашва, че ако не му я дам доброволно, той ще ме съди за родителските права. Преди няколко дни дойде с адвоката си и ми предложи сделка: аз му давам Таня, а той няма да ме опозори пред целия град, че съм лоша майка, която е алкохоличка, спи с мъже за пари и малтретира невръстната си дъщеря.


А аз нито употребявам алкохол, нито проституирам и никога не съм посягала на Таня. Лошото в случая е, че той е богат човек и го познават всички известни хора в града ни, като започнеш от обикновените полицаи и стигнеш до съдиите. Наясно съм, че ако се стигне до съд, нямам никакъв шанс да спечеля. Страхувам се да се свържа с главното управление на Министерството на вътрешните работи и да им разкажа как той и адвокът му ме шантажират, защото Павел ме заплаши, че ако им се оплача, някъде щели да открият трупа ми. Моля ви, помогнете ми!


Вероника

Източник и снимка: интернет

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен пред вас е седмица, в която ще има повече напрежение или поводи за спорове и противопоставяне, показва вашият хороскоп. Основните „сблъсъци“ ще бъдат в дома ви, по семейни въпроси или ще бъдат свързани със съседи. Възможни са неочаквани или сложни за разрешение б...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Във в. "Лична драма" предпочитам да чета за

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи