Брой 50 11.XII-17.XII. 2018

Разтърсващи драми:

Бившият ми любовник и адвокатът му ме шантажират, че ако не се откажа от дъщеря си, ще ме опозорят пред целия град

Здравейте, уважаеми читатели. Намирам се в много трудно положение и разчитам, че ще получа съвет от вас. Преди четири години започнах работа като счетоводител в автокъща и само след няколко месеца станах любовница на самия собственик. Павел е женен и има три деца, но прекарваше по-голяма част от времето си с мен, отколкото със семейството си. Една година по-късно родих дъщеря ни Таня. Павел беше много горд от факта, че за пореден път стана баща и официално призна Таня за своя дъщеря. Любовникът ми има трима сина, които възпитава строго, затова реши, че дъщеря ни трябва да бъде глезена като принцеса. Купуваше й най-скъпите играчки, записа я в елитна градина, дори й поръчваше дизайнерски дрехи от чужбина. Отношенията ни бяха чудесни и двамата живеехме като истински съпрузи, но от известно време Павел започна да става неузнаваем.


Вдигаше ми скандал за най-малкото, твърдеше, че спя с други мъже, а един ден, когато отидох на работа, любовникът ми ме уволни пред всички колеги. Никога не съм му изневерявала и поведението му страшно ме нарани. Сега Павел иска да отнеме дъщеря ми и ме заплашва, че ако не му я дам доброволно, той ще ме съди за родителските права. Преди няколко дни дойде с адвоката си и ми предложи сделка: аз му давам Таня, а той няма да ме опозори пред целия град, че съм лоша майка, която е алкохоличка, спи с мъже за пари и малтретира невръстната си дъщеря.


А аз нито употребявам алкохол, нито проституирам и никога не съм посягала на Таня. Лошото в случая е, че той е богат човек и го познават всички известни хора в града ни, като започнеш от обикновените полицаи и стигнеш до съдиите. Наясно съм, че ако се стигне до съд, нямам никакъв шанс да спечеля. Страхувам се да се свържа с главното управление на Министерството на вътрешните работи и да им разкажа как той и адвокът му ме шантажират, защото Павел ме заплаши, че ако им се оплача, някъде щели да открият трупа ми. Моля ви, помогнете ми!


Вероника

Източник и снимка: интернет

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще бъдете заредени с много оптимизъм и надежда за положителни събития и успехи. Преди всичко вниманието ви ще бъде насоченовъв финансов план, където ще имате възможност да се зарадвате на реални резултати и успехи.През тази седмица може да полу...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Гледам/чета за личните драми на хората:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи