Брой 16 16.IV-22.IV. 2019

Животът какъвто е:

Благодарен съм на жена си, но не искам да живея в харем

"Когато дойде беда, отваряйте вратите широко." Кой би помислил, че точно аз ще се окажа в подобна ситуация. С Маргарита се запознахме в завода. Аз работех като ключар, а тя като обикновен работник. Любов ли? Каква любов? Изпихме няколко чаши вино и така започна всичко. Марго имаше свой собствен апартамент в града, а аз току-що бях дошъл от село и живеех на квартира. Когато тя разбра в какво положение се намирам, учтиво ме покани да се преместя в дома й. Година по-късно се оженихме, а след няколко месеца се роди и дъщеря ни - моето съкровище. Не мога да ви опиша с думи колко много обичам Анджела.


Когато баща ми почина, майка ми остана напълно сама, а беше тежко болна. Парализа сковаваше тялото й, и със съгласието на жена си, я прибрах да живее с нас. Марго се грижеше за нея, сякаш й беше родна дъщеря. След смъртта на татко, продадох къщата и всички пари дадох на съпругата си. Но настъпи криза, която засегна семейството ни. Фирмата ни фалира и аз загубих работата си. Проблемите се отразиха на сексуалния ми живот, пропих се, и започнах да пренебрегвам жена си в леглото. Марго не издържа дълго. Веднъж тя доведе някакъв мъж у дома и каза, че от сега нататък той ще живее с нас. На моите възражения отговори, че мога спокойно да взема майка си и да се махаме. Разбира се, лично тя щяла да ми забрани да общувам с дъщеря си. Нямах друг избор, освен да се примиря. С майка ми живеехме в една стая, а жена ми и любовникът й в друга. Дъщеря ми си имаше собствена стая.


Беше непоносимо като си помисля какво се случва в спалнята на жена ми, но не можех да направя нищо. Любовникът на Марго беше богат и отрупваше Анджела с подаръци. Това положение така ме срина, че изпаднах в депресия. С дни на лежах на дивана, вперил поглед в една точка. Марго все още се грижеше за майка ми, домакинстваше, а онзи й помагаше. Често го засичах да ме гледа презрително. Да, аз самият се мразех за слабостта и липсата на воля. Така изминаха две години. Две години висях като паразит на врата на жена ми, която мълчаливо ме търпеше, защото нямаше къде да отида. В края на краищата тя пък взе много пари от продажбата на къщата. А и пенсията на мама прибираше.


Една есенна вечер майка ми тихо умря в съня си. С подробностите около погребението, се занимаваше Марго. Седмица по-късно си намерих работа. Вече не исках да бъда бреме. Сега работя като монтьор и ми плащат добре. Започнах да нося пари вкъщи, а това ме накара да се почувствам истински мъж. С времето любовните отношения между жена ми и любовникът й започнаха да ме дразнят. Когато успях да си стъпя на краката, напуснах дома си. Благодарен съм на Марго за всичко, което направи за мен и покойната ми майка, но не искам да свиря втора цигулка в собственото си семейство.Източник и снимка: интернет

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Очаква ни един доста интересен период. Слънцето се свързва с ексцентричния Уран, поради което хората ще имат повече желание за нови неща, независимост и свобода, оригиналност. Тази седмица може да се изпълнят най-съкровените ви желания. Въпреки това трябва да се помни, че под лежащия камък вода не т...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи