Брой 13 31.III-06.IV. 2020

Разтърсващи драми:

Болно ми е да осъзная, че бях измамена от човек, на когото посветих много години грижи и труд

Преди повече от десет години майка ми загина в автомобилна катастрофа. След смъртта й общувах само с леля. Обстоятелството, че живее в другия край на града не ме притесняваше. Бях готова на всичко, за да бъда до нея и да й помагам. За зла участ преди седем години леля се разболя и остана инвалид. Заради болестта си трудно вършеше ежедневните си нужди и не можеше да се обслужва сама. Наложи се на ден по два пъти да ходя в дома й - сутрин рано и вечер след работа. Помагах й да се изкъпе, приготвях й няколко ястия, чистих къщата, пазарувах. Леля беше много доволна, че не я изоставям през този тежък период и за благодарност ми обеща, че ще ми завещае апартамента си.


Тук трябва да кажа, че тя има дъщеря, която от години живееше в чужбина и не се интересуваше особено от болната си майка. Докато леля боледуваше, не стъпи нито веднъж да я види, нито изпрати пари за лекарствата й. Въпреки че не очаквах никаква награда, новината ме зарадва. Скоро след това леля почина. Няколко дни след смъртта й, разбрах, че не е спазила обещанието, което ми даде и апартаментът се полага на дъщеря й. Най-тъжното е, че жената, за която толкова се грижих, ме е лъгала, докато нагло ме гледаше в очите. А неблагодарната й дъщеря дори не дойде на погребението. Болно ми е да осъзная, че бях измамена от човек, на когото посветих много години.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Скъпи Овни, през вашия месец ще станете по-уверени и решителни, ще можете да проявите най-добрите си качества.Още през първата десетдневка на месеца ще усетите прилив на сила и енергия. До 19 април Слънцето е във вашия знак, затова не се съмнявайте в успеха, звездите ще ви подкрепят във всяка...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи