Брой 33 13.VIII-19.VIII. 2019

Разтърсващи драми:

Бях дете, когато родителите ми ме изоставиха, а сега искат да им помагам финансово

Бях на 10 години, когато майка ми роди сестра ми. Моето семейство беше много бедно, затова родителите ми решиха да ме изпратят в интернат. Спомням си как ги умолявах да не ме изоставят, но те отговориха, че е за мое добро, после си тръгнаха, без дори да се обърнат назад. От този ден животът ми се промени драстично. Не беше лесно да оцелея в подобна среда. След всичките трудности и лишения, които преживях в интерната, осъзнах, че мога да разчитам единствено на себе си. Изминаха години. С много труд и упоритост успях да постъпя в университета на държавна издръжка. Късметът не ме изостави и след като завърших висшето си образование, си намерих работа по специалността.


Няколко години по-късно срещнах бъдещата си съпруга. С общи усилия двамата изтеглихме кредит от банката и отворихме собствен бизнес. Днес притежаваме голяма къща и две коли. Преди известно време родителите ми се сетили, че имат син и един ден позвъниха на вратата ми. Не съм ги виждал от онзи страшен миг, когато вратата на интерната се хлопна зад гърба ми. Никой от тях не ме потърси и не се заинтересува от съдбата ми. Сега са възрастни и имат нужда от финансова помощ, затова си спомниха за мен. Оказа се, че им трябват пари, за да платят обучението на сестра ми - детето, заради което ме изпратиха в интерната. Отказах им и твърдо им заявих да забравят за моето съществуване, но те продължават да настояват. И двамата твърдят, че съм тяхна кръв и плът, а аз мисля, че ако наистина ме обичаха като роден син, никога не биха ме изоставили на произвола на съдбата.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Седмицата ще бъде спокойна и продуктивна. Повечето от вас са подготвили почвата си, остава само да поставите акцентите и да свържете всички части на пъзела в едно. Имате силен съюзник на своя страна - Марс. Спазвайте волята му и няма да съжалявате за решенията. Искате да постигнете видими про...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи