Брой 26 25.VI-01.VII. 2019

Животът какъвто е:

Бях готова да разведа любовника си със съпругата му, но се опасявам, че някой ден аз ще се окажа на нейно място

Когато преди две години започнах връзка с Марин, не предполагах, че един ден ще искам отношенията ни да станат официални. Обстоятелството, че е семеен и има деца, ни най-малко ме притесняваше. Бях напълно доволна от ролята си на любовница, но през последните шест месеца роднините ми започнаха да убеждават, че това е унизително и се налага да положа максимални усилия, за да го накарам да напусне семейството си. Още в самото начало на връзката ни, двамата се договорихме, че няма да имам претенции към него.


Никога не сме обсъждали съпругата и децата му, как живеят, дали се разбират. Наскоро обаче осъзнах, че напразно си губя времето с Марин. Не мога да започна друга връзка, защото имаме споразумение: той ме издържа, а аз не му изневерявам. Интимни сме веднъж седмично и при всяка среща любовникът ми ми отпуска известна сума. Но когато роднините ми започнаха да ме притискат, реших, че имат право и ако не искам цял живот да бъда вечната любовница, трябва да го разведа със съпругата му. Събрах смелост и признах на Марин, че желая да се разведе с жена си и да се ожени за мен.


Признавам, очаквах, че ще побеснее и може дори да ми вдигне скандал, защото имахме изрична уговорка. Любовникът ми обаче не се ядоса, напротив, сдържано и тактично каза, че е поласкан, но се страхува да не загуби децата си след развода. Тогава се замислих струва ли си да променяме живота си. Налага ли се всъщност да узаконявам тази връзка, само защото роднините ми искат така? Дълбоко в себе си се опасявам, че ако някога загубя форма, Марин ще си намери друга, както постъпва със сегашната си съпруга. Не е ли по-добре да си остана в ролята на любовница?

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Съвет към всички знаци на зодиака през този период - отпуснете се повече, бъдете креативни, разхождайте се повече, общувайте с партньорите си, обръщайте повече внимание на децата, срещайте се с приятели. Избягвайте конфликтите. В четвъртък от 10:50 часа до 16:30часа бъдете внимателни, не предприемай...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи