Брой 21 21.V-27.V. 2019

Любов и секс:

Бракът ви също има зодия? Как се отразява тя на връзката? (I част)

Сватбеният ви ден поставя началото на един нов живот, който започвате да градите заедно. Тогава двамата ставате едно, и макар да оставате индивидуални личности, връзката ви си има свой собствен характер. Бракът е нещо, което расте и се развива.


Може да се каже, че сватбеният ден бележи началото на нов живот, който може да се определи и от зодиакалния знак, който двамата споделяте.


Точно така, денят, в който се жените, си има астрологична „рождена дата“, точно като рождения ви ден.


Когато сватбата е на дневен ред, обикновено мислите за всички прекрасни неща, които да направят този ден специален – облекло, украса, ресторант.


Мислите и за периода от годината, в който бихте искали да се ожените, като основно вземате предвид сезона – дали да е красива зимна сватба или да е лятна край морето например.


Трябва да имате предвид обаче, че бракът ви ще се повлияе от периода на зодиакалния знак, в който сте се оженили – точно както се отразява и на всяка отделна личност.


Как всяка зодия влияе на брака ви?


Овен (21 март – 19 април)

Двойките, които сключват брак в този период, установяват, че той е пълен със страст и много емоции, и не само в спалнята.


Предизвиквате се взаимно да излезете от зоната си на комфорт и да опитате нови неща, които превръщат всеки ден в ново приключение, стремите се и да бъдете по-добри хора.


Браковете в Овен се характеризират и с голяма решителност, освен това не са пълни с недоволство и обвинения.


Телец (20 април – 20 май)

Сватбите в сезона на Телеца раждат някои от съюзите с най-голяма близост. Рядко имате проблеми във връзката, които да не могат да се коригират и не се обсебвате с идеята за перфектния брак.


Просто се опитвате да направите своя собствен брак идеален.


Този брак е изграден върху стабилна основа. С други думи, нищо и никой не може да го разруши, защото се доверявате един на друг повече, отколкото на останалите.


Обмисляте всичко, когато решавате проблем, и предприемате следващите стъпки заедно като един отбор.


Близнаци (21 май – 20 юни)

Браковете в периода на Близнаци са запазени за двойките, които са толкова близки, че дори приличат на един и същи човек. Бракът работи най-добре, когато можете да сте приятели и любовници, но женените в този период остават приятели за цял живот.


Тези съюзи са изпълнени с вълнение и изненади – две неща, които непрекъснато се опитвате да включите в живота си, никога няма да има един скучен ден заедно.


Рак (21 юни – 22 юли)

Сватбеният ден в месеца на Рака означава, че най-вероятно ще имате един от по-традиционните бракове. Това по никакъв начин не означава, че той ще бъде скучен и предсказуем, а по-скоро, че ще е изграден на любов и ангажираност.


Вие сте зависими един от друг за всичко, включително и за вдъхновяващите разговори, които ви помагат, когато се чувствате потиснати.


Въпреки че е вярно, че бракосъчетанията в сезона на Рака могат да доведат до много променливо настроение и чувствителност, това е защото искате бракът ви да бъде съвършен.


Лъв (23 юли – 22 август)

Браковете в сезона на Лъва често са изключително вълнуващи. Тези двойки са известни не само заради красивия си дом и еднаквия вкус към облеклото, но и заради силната им връзка.


Двамата непрекъснато флиртувате помежду си и всеки ден е като меден месец.


Можете също така да сте сигурни, че никога няма да липсва драма в отношенията ви – такава, която само вие ще разберете. Добре знаете, че бракът няма да бъде съвършен, но винаги ще се стремите да бъде по-силен.


Дева (23 август – 22 септември)

Това е периодът, в който шансът за най-стабилен брак е най-голям. Не само можете да направите умен избор за себе си, но и в своята връзка. Оценявате здравословната връзка с партньора си, която обикновено включва и доза време, прекарано в усамотение.


Двойките, женени в сезона на Девата, често имат толкова силен брак, защото преди всичко друго са много близки приятели.


Източник и снимка: tialoto.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

На 21 май се чества Св. равноап. Константин и Елена, на 24 май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменостНа 21 май се чества Св. равноап. Константин и ЕленаПразнуват Константин, Костадин, Коста, Косьо, Костадинa, Констанца, Елена, Елеана, Еленкo, Елин, Ели, Елка, Елица, Елина...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи