Брой 29 17.VII-23.VII. 2018

Необяснимо:

Бремето на кармичния дълг

Кармата е основно понятие във философските учения и в индийската религия. Това е законът за взаимосвързаността на събитията в човешкия живот. Според това учение за всяка постъпка или деяние човек рано или късно ще трябва да отговаря. А кармичното число подсказва какви прегради и трудности ще срещнете по своя път и как да ги преодолеете.За да го изчислите, съберете всички цифри на рождената си дата.


Например сте родени на 5 октомври 1986 г.: 5+1+0+1+9+8+6=30. Числото 30 е вашето кармично число. За всекиго кармичното число има собствено значение и интерпретация. С негова помощ можете да узнаете на какво трябва да обърнете по-голямо внимание в съдбата си, какви ситуации да избягвате, върху кои области да се концентрирате. Освен това ще узнаете какви скрити таланти, възможности и ресурси притежавате.


Ако в резултат на събирането на числата от датата си на раждане сте получили 13, 14, 16 или 19, това означава, че в кармата ви виси неотработен дълг. Всяко число има свое значение.


Кармично число 13: то свидетелства, че предишният ви живот е бил нулев, тоест изобщо не сте използвали миналото си въплъщение. За отработване на кармичния ви дълг е жизнено необходимо да придобиете умението да довеждате докрай започнатото, да не се плашите от препятствия и трудности.


Кармично число 14: то говори, че в миналия си живот не сте използвали таланта си, заровили сте го. За да отработите кармата си, трябва да се избавите от вредните си навици и от импулсивните решения, които вземате. Трябва да култивирате мъдрост у себе си.


Кармично число 16: това число се получава при човек, който в миналия си живот небрежно се е отнасял към любовната сфера на битието, прелюбодействал е. За да изплатите кармичния си дълг, трябва да се научите на скромност и да се занимавате със самовъзпитание на чувствата си.


Кармично число 19: това кармично число принадлежи на човек, който в предишното си въплъщение е злоупотребявал с пълномощията си, потискал е другите, възползвайки се от положението и властта си. За изплащане на такъв дълг този човек трябва безвъзмездно и безкористно да помага на хората, да им служи според възможностите и силите си.


Отделно ще споменем числото 10. Ако сте получили такъв резултат от изчисленията си, значи сте необикновен човек, който в нито един от предишните си животи не е имал кармични дългове.Източник и снимка: интернет

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен това ще бъде седмица, в която ще се концентрирате към стриктното изпълнение на вашите планове и задачи.Сега обстоятелствата ще работят във ваша изгода и вие ще трябва максимално да се възползвате от тях.Вероятно точно през тази седмица ще направите важни планове ...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Във в. "Лична драма" предпочитам да чета за

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи