Брой 46 13.XI-19.XI. 2018

Хора, за които се говори:

Chef Виктор Ангелов

Chef Виктор Ангелов
Освен че е част от тричленното жури в първия засега сезон на това вълнуващо солено и сладко състезание, повече от двайсет години той е шеф, а от десет и собственик на свой ресторант. Работил е в едни от най-добрите хотели из цял свят и за него храната трябва да е страст. Не се вълнува от това, че го наричат кулинарен педант, защото много добре си знае възможностите. 
- Викторе, към какви нови върхове се стремиш, но не професионално, защото вече си ги покорил, а лични?
- Всичко, което може да се постигне в професионален план, аз съм го постигнал. Печелил съм три пъти приза „Ресторант на годината“, бил съм готвач на петзвезден хотел няколко пъти,  отворил съм собствен ресторант... Какво повече трябва да направя? Иначе, личната ми амбиция е да стана първият български готвач министър-председател. Бойко Борисов сред готвачите! (Смее се.)
- Какво би искал да знаят за теб хората?
- Въобще не искам да съм познат на хората! В момента съм жури, избран съм за такъв в качеството си на готвач, който е постигнал това, за което вече ти казах. Хората са решили, че мнението ми е меродавно и журирам максимално коректно. Друго поле за изява никога не съм търсил, не смятам и да го правя.
- Ще ми кажеш ли поне какво те дразни най-много у теб самия?
- Аз съм зодия Телец и в мен не ме дразни нищо. Влюбен съм в себе си и много се обичам!
- Как обикновено „разкрасяваш” живота си?
- Имам си хобита, някои от които не са свързани с готвенето...
Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Флорина Гарсия от Испания се буди една обикновена сутрин и осъзнава, че има много неща в живота ѝ, различни от предния ден. Тази жена твърди, че живее в паралелен свят и по тази причина през 2008 година, тя пише съобщение в един уеб сайт, обясняващо какво точно се е случило с нея.Флорина моли хората...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Гледам/чета за личните драми на хората:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи