Брой 27 07.VII-13.VII. 2020

Хора, за които се говори:

Chef Виктор Ангелов

Chef Виктор Ангелов
Освен че е част от тричленното жури в първия засега сезон на това вълнуващо солено и сладко състезание, повече от двайсет години той е шеф, а от десет и собственик на свой ресторант. Работил е в едни от най-добрите хотели из цял свят и за него храната трябва да е страст. Не се вълнува от това, че го наричат кулинарен педант, защото много добре си знае възможностите. 
- Викторе, към какви нови върхове се стремиш, но не професионално, защото вече си ги покорил, а лични?
- Всичко, което може да се постигне в професионален план, аз съм го постигнал. Печелил съм три пъти приза „Ресторант на годината“, бил съм готвач на петзвезден хотел няколко пъти,  отворил съм собствен ресторант... Какво повече трябва да направя? Иначе, личната ми амбиция е да стана първият български готвач министър-председател. Бойко Борисов сред готвачите! (Смее се.)
- Какво би искал да знаят за теб хората?
- Въобще не искам да съм познат на хората! В момента съм жури, избран съм за такъв в качеството си на готвач, който е постигнал това, за което вече ти казах. Хората са решили, че мнението ми е меродавно и журирам максимално коректно. Друго поле за изява никога не съм търсил, не смятам и да го правя.
- Ще ми кажеш ли поне какво те дразни най-много у теб самия?
- Аз съм зодия Телец и в мен не ме дразни нищо. Влюбен съм в себе си и много се обичам!
- Как обикновено „разкрасяваш” живота си?
- Имам си хобита, някои от които не са свързани с готвенето...
Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – В професионалната област предстои напрегнато време. Възможни са както успехи, така и проблеми. Вие сте самоуверени, твърдо отстоявате интересите си, но лесно можете да си създадете врагове и недоброжелатели. Нетърпението и безпокойството могат да доведат до грешни решения. Желанието да се пос...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи