Брой 26 25.VI-01.VII. 2019

В света на известните:

Човек, който не иска нищо е непобедим - АНТОНИО БАНДЕРАС

Дори инфаркта, който актьорът получи през 2017 г., не успя да го спре да работи. Актьорството Антонио Бандерас избира въпреки волята на родителите си. В училището по драматично изкуство в Малага открива страстта си към театъра. Играе в улични театри, а след това става част от малка трупа, с която обикаля Испания.


Първата покана да снима в американски филми Антонио получава в началото на 90-те години. Така през 1992 г. излиза филмът „Кралете на мамбото“. Любопитно е, че по това време актьорът все още не знае и дума на английски език.


След това Антонио завладя сърцата на всички с невероятна харизма, дълбок глас и пламенно излъчване.Знам, че ако ми възложат да озвуча заек, той непременно ще е небръснат и миришещ на текила.


Ако се съглася да вляза с бик на една арена, то би било само с автомат Калашников в ръце.


Обсебен съм от футбола. В детството си мечтах да стана знаменит футболист, но на една от тренировките си счупих крака. Ако бях кон, щяха да ме застрелят…


Човек, който не иска нищо е непобедим.Не искам нищо, което не съм заслужил, но ако ми предложат повече пари, не съм глупак да ги откажа.


Може би бих искал да бъда жена — само, за да видя как изглежда светът от другата страна.


Обичам да ходя навсякъде. И обичам да започвам нови неща.


Напълно поемам риска, играта на покер, което означава да бъдеш артист и аз ще се опитам да направя филм, който точно отразява това, което е в моята глава.


Конституцията на САЩ е написана преди 200 години. Къщата, в която живея в Мадрид е на 350 години! Америка все още е проект и вие работите по нея и привличате нови неща за нея всеки ден. Това е красиво за гледане.


Обичам разнообразието в Америка. Обичам простото, нормално чувство за хумор което американците имат. Не е извратено, като в някои държави. И също така обичам колко нова е Америка.


Беше чест и привилегия да пристигна в тази държава преди 16 години почти без никакви пари в джоба. Много неща се случиха оттогава.Мисля че Шрек оказва влияние и на по-големите хора. Има толкова много неща във филма, които не са за деца. Децата не биха разбрали някои неща.


Ако повикаш котка, тя може и да не дойде. Което не се случва с кучетата. Те са различен вид животни. Мисля, че котките са много секси в начина, по който се движат.


Харесвам Зоро, защото той работи за хората. Това е образ, който винаги съм намирал за наистина приятен.


Има някои филми, които бих искал да забравя до края на живота ми. Но дори тези филми ме научиха на някои неща.


Остаряването е нещо напълно нормално. Доволен съм, когато хората казват за мен „Да, поостаря, побеля!


Смятам, че всеки може да прави каквото си поиска, но аз започвам да харесвам сивите коси и бръчките и да ги намирам за интересни.


В Испания имаме една поговорка за най-важното в живота: добра храна, добро вино, добър секс, добър сън.


Понякога наистина усещам умората и си казвам, че трябва да си почина, но само два дни са ми достатъчни, за да полудея у дома. Това съм правил цял живот, такова е било темпото ми на работа цял живот и не искам да живея така, сякаш вече съм мъртъв. Просто ще продължа по същия начин и ако ще трябва да умирам, ще умирам, Нищо не мога да направя по въпроса.


със Салма Хайек

с Шарън Стоун

с Мелани Грифит

със Сара Джесика Паркър

с Анджелина ДжолиИзточник и снимки: chetilishte.com

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Съвет към всички знаци на зодиака през този период - отпуснете се повече, бъдете креативни, разхождайте се повече, общувайте с партньорите си, обръщайте повече внимание на децата, срещайте се с приятели. Избягвайте конфликтите. В четвъртък от 10:50 часа до 16:30часа бъдете внимателни, не предприемай...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи