Брой 34 20.VIII-26.VIII. 2019

В света на известните:

"Чувствам се най-добре, когато съм щастлива" - най-малоумните цитати на звездите

Всички обичаме да четем дълбокомислените цитати на хората на изкуството, но факт е, че не всички прочути хора могат да се похвалят с остроумие. Някои от тях направо втрещяват с тъпотата си.


Това е колекция от най-малоумните цитати на някои от личностите на звездния небосклон – богати, красиви, и за жалост – не особено интелигентни.


Първенството държи Марая Кери с изказването си:


Всеки път, когато гледам телевизия и видя гладуващите деца по света, ми се плаче. Искам да кажа, и аз бих искала да съм толкова слаба, но без мухите, смъртта и тия неща.Ким Кардашиан не й отстъпва:

Днес говорих с момиче, което е болно от рак. И тя ми разказа колко е трудно, но че е научила важен урок за това кои са приятелите й, както и за живота. Тя е на 18 г. И аз си помислих, че и аз се чувствам точно така.Брук Шийлдс със съвети за здравословен начин на живот:

Пушенето убива, а когато човек умре, той губи голяма част от живота си.Американският рапър Солджа Бой показва завидни знания относно световната история:

Всички говорят колко са лоши Хитлер, Бил Ладен, робовладелците… Ама чакайте малко, не и робовладелците. Ако не беше робството, ние все още щяхме да сме в Африка и нямаше да сме тук и да си купуваме диаманти да си правим татуировки.Актьорът Арнолд Шварценегер има изключително висок коефициент на интелигентност и вероятно е бил много уморен от задълженията си като губернатор на Калифорния, когато е направил това изказване:

Мисля, че гей браковете трябва да се сключват между мъж и жена.Неговият колега Силвестър Сталоун, който освен в киното се изявява и като художник, размишлява за мисията на изкуството и задгробния живот:

Единственият щастлив художник е мъртвият художник, защото само тогава не може да промени нищо. След като умра, сигурно ще се завърна като четка за рисуване.Изключително красивата Линда Еванджелиста с изказване за това как поддържа страхотната си форма:

Не спазвам диети, просто не ям толкова, колкото ми се яде.Американската актриса Уинона Райдър, с поглед на сърничка, ни разкрива тайната на вътрешната си хармония:

Чувствам се най-добре, когато съм щастлива.Разсъжденията относно живота и човешките взаимоотношения не са лесна работа, затова не е учудващо, че френската актриса Софи Марсо се чувства леко объркана, когато се опитва да мисли:

Връзките са трудно нещо. Такъв е животът. Обичаш живота, затова се бориш. Бориш се, защото обичаш. Иначе нямаше да се бориш. Работиш. Не искаш да умреш. Защо животът е борба, не знам, но е така.


Джъстин Бийбър е далеч по-оптимистичен в това отношение:


Хората ми пишат: „Предавам се, ти не ми отговаряш…“ тогава аз просто им връщам съобщение от рода на: „Никога не се предавай!“ И това променя живота им!Звездата от „Ориндж каунти“ Миша Бартън споделя за афинитета си към умни мъже. Вероятно има предвид умни като Бийбър:

Обичам умните мъже, защото аз самата обичам да чета списания.Малко отклонение от красивите жени с изказването на великия баскетболист Шакил О’Нийл:

Настъплението ни е като теоремата на Питагор – на него няма отговор!И отново към красавиците – Шер разказва за славата си:

Аз дълго бях популярна в Америка с моята слава.Ева Мендес явно е наистина объркан човек, но затова пък забавен:


Когато хората пишат лъжи за вас, и вие знаете, че това са лъжи, то това означава, че те не знаят истината.
Даже ако пред вас има отличен сценарий, а вашият партньор е фъфлещ актьор, то вие ще изглеждате така „добре“, както и той.Сладката Джесика Симпсън влага целия си талант за да развенчае мита за глупавите блондинки. Безуспешно:


Мисля, че между блондинката и глупавият човек има голяма разлика. Глупавият човек малко знае и мълчи. А блондинката винаги намира смелост да попита.
Аз съм такава блондинка! Не си представям даже, какво би било, ако аз се бях родила брюнетка – хората, навярно, не биха могли да ме възприемат сериозно. Те ме възприемат сериозно само като блондинка.Стефани Майър, авторката на бестселъра „Здрач“ – за тайната на любовния роман:

В любовната история главното е любовта.Ози Озбърн, вероятно в пиянско бръщолевене, споделя:

Не вярвам, че със смъртта настъпва края на цялото човечество.Актьорът Кевин Костнър с обяснение защо се снима в тъпи филми:

Аз имам глупави филми, но не виждам проблем в това. Нима трябва да престана да бъда себе си заради популярността.И за финал – един доказа себе си сред тийнейджърите музикант Кейти Пери за личностната промяна:

Постоянно се променям. В полунощ се превръщам в тиква!Източник и снимки: chetilishte.com


Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Седмицата ще бъде спокойна и продуктивна. Повечето от вас са подготвили почвата си, остава само да поставите акцентите и да свържете всички части на пъзела в едно. Имате силен съюзник на своя страна - Марс. Спазвайте волята му и няма да съжалявате за решенията. Искате да постигнете видими про...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи