Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2021

Емоции:

Да се бориш за любовта не означава, че трябва да забравиш за себе си

Да се бориш за този, когото обичаш, не означава, че трябва да изоставиш себе си в процеса. Имаме предварително създадена представа, че любовта не трябва да бъде лесна. Че е трудна, защото се печели. Любовта е всичко, но не и лесна, така че телата ни могат да се учат от трудностите. Всеки романтичен филм има подобен сюжет. Бориш се за това, което искаш. Особено за любовта. Но не губи себе си с мисълта да се бориш за някого.


Колкото повече се бориш, за да получиш някого, който да бъде твой, толкова повече губиш любовта, която имаш към себе си. Ставаш толкова влюбена в мисълта да имаш един човек в живота си, че да обичаш себе си остава на заден план. Нито един от филмите не показва това. Нито един от тях не анализира мислите вътре в съзнанието на тези, които несъзнателно са влезли в едностранчиви отношения.


Едностранна битка. Прекалено реалистично е да се показва, защото в двучасов период от време има достатъчно предполагаема реалност. Просто разбери това... Ще намериш някого, достоен за любовта, която ще му дадеш. Ти си достойна за повече от проляти сълзи по някого, който няма да разбере определени решения, които си направила. Любовта ти е по-голяма от крясъка. Любовта ти е по-ярка от всеки подарък, който ще ти даде. Защото когато се бориш за този, когото обичаш, той трябва да го види. Ще го види.


Този човек трябва да види какво си направила за него в процеса. Ще признае сълзите ти и ще те задържи. Думите ти няма отново да са разбрани погрешно - ще бъдат чути. Любовта ти ще бъде взаимна. Вече няма да се чувстваш така сякаш си сама в това, защото човекът, с когото ти е преопределено да бъдеш, ще държи ръката ти през всичко това.


Ще се почувстваш обичана и точно това заслужаваш.Източник и снимка: dama.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи