Брой 3 16.I-22.I. 2018

Животът какъвто е:

Да, за мен е важно бъдещият ми партньор да ме издържа

Не бързайте да осъждате жени, които поддържат връзка с мъже главно, заради материалните им способности. Казвам се Стейси Фрийман и ще споделя с вас, защо предпочитам мъже, готови са готови да ми дадат финансовата си подкрепа. Мнозина, след като научат, че някоя жена търси състоятелен мъж, си позволяват да се обърнат към нея с презрителен тон. Велико изкушение е да противопоставяш на чуждите интереси своята лична независимост. Предполага се, че партньорът е необходим изключително за обогатяване и лесен живот. Това не винаги е така. Към днешна дата, аз и две от децата ми сме напълно зависими от издръжката на бившия ми съпруг. Двамата сме сключили договор - той ще ни издържа след развода, докато не се омъжа отново. Ето защо не мога да си позволя връзка с човек, който не ми дава материална подкрепа.


Преди да започнете да ми давате съвети как да си изкарвам сама прехраната, ще кажа ясно на всички: Работя. И аз имам план, който, надявам се, ще ми помогне да си стъпя навреме на краката. Адвокат съм, но засега ми липсва професионален опит. Веднага след като родих, съпругът ми и аз решихме, че моята задача ще бъде да се грижа за семейството. Едно от децата ми е сериозно болно и има нужда от домашен режим. Подкрепих съпруга си, който успешно градеше кариера, но бяхме принудени да се местим от град на град. Така в един момент, мъжът ми спря да ме цени като жена.


«Да, мне важно, чтобы партнер меня содержал»


Всичко рухна в онази нощ, в която разбрах за двойнствения му живот. Ако не бях избрала да бъда майка и съпруга, напълно посветена на дома и семейството, сега професионалното и финансовото ми положение щяха да бъдат съвсем различни. Не съжалявам за нищо, освен, че така сляпо се доверявах на бившия ми съпруг. Отне ми време да излекувам сърдечните рани, които той ми причини, и сега отново се срещам с мъже. Твърдо съм решила, че само успешен и финансово стабилен кандидат може да стане мой партньор. Разбира се, първото условие ще бъде да имаме взаимни чувства. Аз се стремя към любов, топлина и разбирателство, и не са ми нужни дизайнерски торби или луксозни ресторанти.


Имам нужда от надеждна подкрепа, докато изграждам кариерата си и наваксвам пропуснатото. Затова и не крия, че за мен е важно бъдещият ми партньор да има добри материални възможности.


Източник и снимки: psychologies.ru

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен през тази седмица ще трябва да бъдете преди всичко реалисти. Избягвайте да правите планове на база дадено ви обещание или непроверена информация. Не разчитайте само на това, което ви казват хората, дори да са ваши близки приятели.Една загуба в миналото или такава...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

На каква възраст сте, скъпи читатели?

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи