Брой 25 18.VI-24.VI. 2019

Животът какъвто е:

Дали не сгреших, че дадох втори шанс на брака си?

Със съпруга ми бяхме заедно повече от 12 години, когато един ден разбрах, че ми изневерява. У дома избухна страшен скандал: събрах му багажа и го помолих да си тръгне. Напрежението между нас се усложняваше от факта, че жената, с която той ходеше, беше наша обща приятелка. Оказа се, че са любовници от 5 години. Беше много унизително - тя ми се усмихваше в очите, стоеше с мен на една маса, а зад гърба ми се любеше със съпруга ми. Не бих пожелала и най-големия си враг подобна низост. След като с мъжа ми дълго си изяснявахме отношенията, двамата решихме все пак да дадем шанс на брака си. Той обеща да се раздели с любовницата си и наистина го направи. Беше ми трудно да простя, но все пак се постарах.


Изминаха шест месеца и отскоро мъжът ми отново се държи странно. Прибирайки се вечер, започва да ми говори за тази жена. С кого спи, къде живее и работи, на колко операции се е подложила, какви здравословни проблеми има, какво си е купила и т.н. Сигурна съм, че вече не се срещат и въпреки това не съм убедена, че чувствата му към нея са охладнели. Иначе щеше ли толкова живо да се интересува от живота й? Най-лошото е, че непрекъснато ми разказва за тази мръсница. Защо трябва да знам как живее тя? Обясних му търпеливо, че ми е неприятно да слушам за бившата му любовница. Когато е трезвен, се съгласява и ми иска прошка, но напие ли се, историята се повтаря. Не знам какво да правя - да се разведа или да му дам още време, за да я забрави?

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

През новата седмица имаме дългосрочен астрологически фактор, при който плановете могат да загубят своята яснотаЧесто ще се появява несъответствие между поставените цели и собствените намерения или непоследователност на предишните идеи.Някои могат да изпитват недоволство от постигнатото. Други ще зап...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи