Брой 16 16.IV-22.IV. 2019

Животът какъвто е:

Дали не сгреших, че дадох втори шанс на брака си?

Със съпруга ми бяхме заедно повече от 12 години, когато един ден разбрах, че ми изневерява. У дома избухна страшен скандал: събрах му багажа и го помолих да си тръгне. Напрежението между нас се усложняваше от факта, че жената, с която той ходеше, беше наша обща приятелка. Оказа се, че са любовници от 5 години. Беше много унизително - тя ми се усмихваше в очите, стоеше с мен на една маса, а зад гърба ми се любеше със съпруга ми. Не бих пожелала и най-големия си враг подобна низост. След като с мъжа ми дълго си изяснявахме отношенията, двамата решихме все пак да дадем шанс на брака си. Той обеща да се раздели с любовницата си и наистина го направи. Беше ми трудно да простя, но все пак се постарах.


Изминаха шест месеца и отскоро мъжът ми отново се държи странно. Прибирайки се вечер, започва да ми говори за тази жена. С кого спи, къде живее и работи, на колко операции се е подложила, какви здравословни проблеми има, какво си е купила и т.н. Сигурна съм, че вече не се срещат и въпреки това не съм убедена, че чувствата му към нея са охладнели. Иначе щеше ли толкова живо да се интересува от живота й? Най-лошото е, че непрекъснато ми разказва за тази мръсница. Защо трябва да знам как живее тя? Обясних му търпеливо, че ми е неприятно да слушам за бившата му любовница. Когато е трезвен, се съгласява и ми иска прошка, но напие ли се, историята се повтаря. Не знам какво да правя - да се разведа или да му дам още време, за да я забрави?

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Личният живот е областта, в която ще стават най-важните събития през тази седмица. Ще трябва да потърсите нов подход към старите приятели и възлюбени. Тези, които са все още сами, трябва да поработят върху грешките и да разберат какво пречи на личното им щастие.Хората, които са родени през тази седм...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи