Брой 30 23.VII-29.VII. 2019

Любов и секс:

Действия в социалните мрежи, които дразнят партньора ви

Вече все по-трудно може да си представим живота си без съществуването на социалните мрежи. От споделянето на снимки до коментирането на публикации от приятели или пък включване в публична дискусия, времето ни в интернет започва да отнема много от ежедневието ни.


Хората толкова са свикнали с телефона си, че дори някои от тях се запознават с половинката си онлайн. И макар социалните мрежи да сближават хората от различни части на света, то те могат да се превърнат в разрушител на една романтична връзка.


Има няколко навика, които е добре да забравите, когато намерите вашата половинка. Макар да изглежда безобидно, стоенето пред компютъра или телефона, може сериозно да се отрази на взаимоотношенията. Хубаво е да отделяте повече внимание на човека до вас, а не на въображаемите си приятели.


Ето още някои неща, които може да се превърнат в препъникамък за връзката ви.


Публикуване без разрешение

Едва ли някой обича да види своя снимка в социалните мрежи без преди това да я е одобрил. Това важи дори и за партньорите. Най-вероятно, ако публикувате снимка на човека до вас в каквато и да е ситуация, дори само да се похвалите с него, то това може сериозно да го нарани. Не всеки обича да споделя всичко в социалните мрежи и вие трябва да се съобразите с това.Не споделяйте твърде много

Със сигурност не е приятно да виждате постове и снимки само от един и същи човек. Това постоянно споделяне на всяка една дейност, се превръща в дразнещ навик, който дори може да доведе до изтриване от приятелския списък. Ако и вие публикувате повече от необходимото, това може да дотегне не само на приятелите ви, но и на вашия партньор.Хубаво е да сте активни в социалните мрежи и да общувате с приятелите си, но споделянето на твърде много информация може да ви превърне в онзи неприятен персонаж, на когото всички се присмиват. А и човекът до вас не иска да научава как е минал денят ви чрез социалните мрежи, а вие самите да му споделите на живо.


Говоренето за личния живот

В последно време социалните мрежи се превръщат в нещо като личен дневник на всеки потребител. За всеки спор, всяка трудност във връзката, се споделя в профила на дадения човек. Хубаво е да коментирате своите преживявания, но да излагате проблемите си на показ със сигурност ще ви навреди повече, отколкото да ви реши неприятностите.По-добре да изговорите нещата с партньора ви, а не да търсите помощ от своите виртуални приятели. Освен за проблемите, това важи и за хубавите новини. Когато споделяте щастието с човека до вас, а не с хората в интернет, това му показва, че наистина държите на него.


Не следете профила на гаджето си

Всеки има нужда от лично пространство – онлайн и офлайн. Това важи особено много за хората, които се намират в сериозна връзка. Партньорът ви със сигурност ще оцени това, че му имате доверие и не надничате всеки път, когато той общува с някого в мрежата.Ако имате проблем с това, че човекът до вас прекарва твърде много време в интернет, по-добре говорете с него, а не започвайте да следите профилите му и това с кого си пише. Телефонът на всеки един е негова собственост и се третира като нарушение на личното пространство, ако се опитате дори само да го отключите.
Източник и снимки: tialoto.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Седмицата ще бъде напълно различна от това, което бихте очаквали. Във финансов план не са изключени затруднения, внезапни промени. Защо да се връщате към миналото, когато има много какво да очаквате от бъдещето? Ако вашият партньор иска нещата по определен начин, така да бъде. Вие сте двама д...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи