Брой 49 03.XII-09.XII. 2019

Любов и секс:

Действия в социалните мрежи, които дразнят партньора ви

Вече все по-трудно може да си представим живота си без съществуването на социалните мрежи. От споделянето на снимки до коментирането на публикации от приятели или пък включване в публична дискусия, времето ни в интернет започва да отнема много от ежедневието ни.


Хората толкова са свикнали с телефона си, че дори някои от тях се запознават с половинката си онлайн. И макар социалните мрежи да сближават хората от различни части на света, то те могат да се превърнат в разрушител на една романтична връзка.


Има няколко навика, които е добре да забравите, когато намерите вашата половинка. Макар да изглежда безобидно, стоенето пред компютъра или телефона, може сериозно да се отрази на взаимоотношенията. Хубаво е да отделяте повече внимание на човека до вас, а не на въображаемите си приятели.


Ето още някои неща, които може да се превърнат в препъникамък за връзката ви.


Публикуване без разрешение

Едва ли някой обича да види своя снимка в социалните мрежи без преди това да я е одобрил. Това важи дори и за партньорите. Най-вероятно, ако публикувате снимка на човека до вас в каквато и да е ситуация, дори само да се похвалите с него, то това може сериозно да го нарани. Не всеки обича да споделя всичко в социалните мрежи и вие трябва да се съобразите с това.Не споделяйте твърде много

Със сигурност не е приятно да виждате постове и снимки само от един и същи човек. Това постоянно споделяне на всяка една дейност, се превръща в дразнещ навик, който дори може да доведе до изтриване от приятелския списък. Ако и вие публикувате повече от необходимото, това може да дотегне не само на приятелите ви, но и на вашия партньор.Хубаво е да сте активни в социалните мрежи и да общувате с приятелите си, но споделянето на твърде много информация може да ви превърне в онзи неприятен персонаж, на когото всички се присмиват. А и човекът до вас не иска да научава как е минал денят ви чрез социалните мрежи, а вие самите да му споделите на живо.


Говоренето за личния живот

В последно време социалните мрежи се превръщат в нещо като личен дневник на всеки потребител. За всеки спор, всяка трудност във връзката, се споделя в профила на дадения човек. Хубаво е да коментирате своите преживявания, но да излагате проблемите си на показ със сигурност ще ви навреди повече, отколкото да ви реши неприятностите.По-добре да изговорите нещата с партньора ви, а не да търсите помощ от своите виртуални приятели. Освен за проблемите, това важи и за хубавите новини. Когато споделяте щастието с човека до вас, а не с хората в интернет, това му показва, че наистина държите на него.


Не следете профила на гаджето си

Всеки има нужда от лично пространство – онлайн и офлайн. Това важи особено много за хората, които се намират в сериозна връзка. Партньорът ви със сигурност ще оцени това, че му имате доверие и не надничате всеки път, когато той общува с някого в мрежата.Ако имате проблем с това, че човекът до вас прекарва твърде много време в интернет, по-добре говорете с него, а не започвайте да следите профилите му и това с кого си пише. Телефонът на всеки един е негова собственост и се третира като нарушение на личното пространство, ако се опитате дори само да го отключите.
Източник и снимки: tialoto.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Мнозина ще почувстват скука и недоволство от текущата си работа. Старайте се да не сте разсеяни, защото това може да ви създаде проблеми. Пазете се да не изгубите важна информация. Бъдете внимателни със своя нрав и не се дразнете от нищо. Отношенията с колегите и особено с шефовете могат да с...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи