Брой 13 31.III-06.IV. 2020

Животът какъвто е:

Двете семейства на приятеля ми Калин

Винаги съм се чудел на хората, които живеят двойствен живот. Как ли успяват да се справят и да прикрият лъжите си? Най-добрият ми приятел Калин има две семейства. Едната му жена го дари с дъщеря, а другата - със син и дъщеря. Интересното е, че никоя от двете му дъщери, които бяха и връстници, не знаеше за съществуването на сестра си. И именно този факт помогна да се разкрие измамата. Изминаха седем години, откакто приятелят ми се забърка в тази каша. Законната му съпруга Галина и любовницата му Валя забременяха по едно и също време и родиха с разлика от една седмица. Първо любовницата, а после съпругата. Три години по-късно Галина роди и момче. Заплатата на Калин и честите командировки, му позволяваха да живее и с двете си семейства и да ги издържа финансово. Любовницата и съпругата отдавна бяха свикнали с този начин на живот и не им правеше впечатление, че той все отсъства.


Всеки път приятелят ми се прибираше с подаръци и лакомства за децата. Страстта му да радва семействата си, в края на краищата, разкри двойствения му живот. Наближавал рожденият ден на дъщерите му и като всеки любящ баща, той предварително купил и опаковал подаръците, единият от които грижливо скрил в гаража. Момичетата били на една и съща възраст, затова обикновено им взимал еднакви кукли. Преди да настъпи важният ден, Калин надписал кутиите и към тях прикрепил скъпа пощенска картичка с поздравления от тати. Първо посетил най-голямата - Цеци. Празникът минал весело, с много балони и сладкиши, а след това както винаги приятелят ми заминал в поредната си командировка. Едва след неговото заминаване, Цеци забелязала, че картичката не била за нея, а за някоя си Кремена. Учуденото момиче показало картичката на майка си. В интерес на истината, Галина отдавна подозирала съпруга си, но дори и в най-лошите си кошмари не би могла да си представи, че той има още едно семейство.


Няколко дни по-късно съвсем случайно видяла документ, забравен от Калин на масата. Документът бил договор за покупка на смартфон, а в долната му част имало изписан адрес, на който трябвало да бъде доставен. Тя записала адреса, после взела куклата и се запътила натам. Когато пристигнала, вратата й отворила красива жена на нейната възраст. Галина поздравила и любезно попитала: "Извинете, имате ли дъщеря на име Кремена?". Домакинята кимнала с глава. Галина подала куклата и пощенската картичка и казала: " Това е за нея.". Първоначално Валя не разбрала за какво става въпрос, но изведнъж лицето й се озарило от усмивка. Влезнала обратно в апартамента и след минута се върнала... със същата кукла и пощенска картичка. "А вашата дъщеря сигурно се казва Цеци?" - попитала тя. След като получила положителен отговор, Валя подала подаръка на Галина.


Изведнъж последната внезапно проумяла истината. Погледнала жената срещу нея и мило заявила: " Всъщност аз съм съпругата на Калин!". "Аз също!" - казала Валя. Когато няколко часа по-късно Калин се прибрал от работа, буквално замръзнал на място. В детската дъщерите и синът му си играели задружно, а в кухнята на чаша вино двете му жени си бъбрели приятелски. " Влез, скъпи" - в един глас викнали те. И Калин разбрал, че тайната му е разкрита. Но това е съвсем друга история .... Независимо от развоя на събитията, приятелят ми никога няма да изостави децата си - той наистина е любящ баща. Но как ще раздели жените - това не знам. Дано намери изход от ситуацията.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Скъпи Овни, през вашия месец ще станете по-уверени и решителни, ще можете да проявите най-добрите си качества.Още през първата десетдневка на месеца ще усетите прилив на сила и енергия. До 19 април Слънцето е във вашия знак, затова не се съмнявайте в успеха, звездите ще ви подкрепят във всяка...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи