Брой 8 20.II-26.II. 2018

Любов и секс:

Двойки с дълга връзка споделят колко често правят секс

Колко често трябва да правите секс, ако имате дълга връзка? Отговорът на този въпрос зависи от това какви нужди има двойката. Някои хора са със силно изявена сексуалност, при други тя заспива, особено когато те са заедно от дълго време и/или се появят децата.


И макар при някои двойки сексът напълно да изчезва, други се грижат, за да го съхранят. Често се случва някои двойки да престанали да правят секс за известно време, а след това да започнат отново, при това по-често, отколкот, когато са били млади.


Ето какво коментират относно сексуалния си живот двойки, които са от дълго време заедно:

Имаме брак от 25 г., от 26 сме заедно, имаме деца на 17 и на 13 години. Преди децата да навършат 10 години, изискваха много внимание. Сега сексът ни е много по-добър, отколкото, когато бяхме млади. Познаваме се и всеки от нас знае къде и как да докосне другия, за да му достави удоволствие.


Жена ми просто няма време за мен. Имаме дете и тя живее единствено за него. Тя винаги се извинява с него, а аз вече се изморих да й се натискам за секс.


Единственото време, в което правихме по-малко секс, беше веднага след раждането.


Заедно сме от 15 години. Сексът е в изобилие. Всъщност сме правили секс всеки ден тази седмица.


Женени сме от 12 години. Правим секс 4 пъти годишно.


От 28 години зеадно И всичко е чудесно, и все още продължаваме да експериментираме в секса.


Оженихме се, когато аз бях на 19, а той на 21. Заедно сме от 15 години. Мисля, че го обичам повече отколкото в първия ден, когато се срещнахме. Сексът е страхотен. Вярваме си.


Женени сме от 20 години. Първата година сексът беше супер активен. После се роди първото ни дете. През изминалите 19 години сигурно сме правили секс общо 3 пъти. Когато тя навърши 41 нещо се промени. Всяка вечер тя е инициатор на секса, облича се различно, предизвиква ме, опитваме нови неща.


Източник и снимка: ladyzone.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен Ако сте родени под знака на Овен през тази седмица мнозина от вас ще очакват развитието на една емоционална връзка или ще преживеят важни събития в любовта. Сега е време за планирани действия в тази сфера от живота ви, за вземане на важни решения или промени от всякакъв характер. През седмицат...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесва ли последната страница във в. "Лична драма" - КАЛЕЙДОСКОП?

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи