Брой 49 03.XII-09.XII. 2019

В света на известните:

Джей Ло и Алекс Родригес – любов по време на тренировки

Колкото и навъсена да изглежда Джей Ло по пътя към фитнес центъра в Маями, тя знае колко усилия са нужни, за да има сили на сцената.


Турнето й Its My Party стартира на 7 юни в Лос Анджелис, като в рамките на месец и половина тя ще пее в големите градове на Америка. През август са планирани концертите й в Тел Авив, Анталия и в Москва и Санкт Петербург.


Джей Ло ще започне голямата си обиколка на 49 години и ще я завърши с юбилей на 50. Колко ли упоритост и воля има, за да осъществи този грандиозен проект и да изглежда толкова добре на тази възраст?


За нея Алекс Родригес, бивша бейзболна звезда на Янките и баща на две дъщери от предишния си брак, казва с възхита: „Дженифър е най-работливият човек, когото съм срещал някога. Аз съм отгледан само от майка си и имам две дъщери. Винаги съм бил за равни права на жените. Толкова се радвам, че Дженифър е добър модел за подражание на моите момичета.“


Може би след поредица от неуспешни бракове, чак на 50 г., Джей Ло ще открие щастие в брака. Датата на сватбата още не е уточнена, но тя каза заветното „да“ на Алекс Родригес, когато той падна на коляно пред нея и предложи сърцето си заедно с пръстен с 16-каратов брилянт, който ювелири оцениха на близо 5 милиона долара. „Бъдещата мисис Родригес!“, написа щастливият годеник в инстаграм профила си.
Източник и снимки: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Мнозина ще почувстват скука и недоволство от текущата си работа. Старайте се да не сте разсеяни, защото това може да ви създаде проблеми. Пазете се да не изгубите важна информация. Бъдете внимателни със своя нрав и не се дразнете от нищо. Отношенията с колегите и особено с шефовете могат да с...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи