Брой 30 23.VII-29.VII. 2019

В света на известните:

Джей Ло и Алекс Родригес – любов по време на тренировки

Колкото и навъсена да изглежда Джей Ло по пътя към фитнес центъра в Маями, тя знае колко усилия са нужни, за да има сили на сцената.


Турнето й Its My Party стартира на 7 юни в Лос Анджелис, като в рамките на месец и половина тя ще пее в големите градове на Америка. През август са планирани концертите й в Тел Авив, Анталия и в Москва и Санкт Петербург.


Джей Ло ще започне голямата си обиколка на 49 години и ще я завърши с юбилей на 50. Колко ли упоритост и воля има, за да осъществи този грандиозен проект и да изглежда толкова добре на тази възраст?


За нея Алекс Родригес, бивша бейзболна звезда на Янките и баща на две дъщери от предишния си брак, казва с възхита: „Дженифър е най-работливият човек, когото съм срещал някога. Аз съм отгледан само от майка си и имам две дъщери. Винаги съм бил за равни права на жените. Толкова се радвам, че Дженифър е добър модел за подражание на моите момичета.“


Може би след поредица от неуспешни бракове, чак на 50 г., Джей Ло ще открие щастие в брака. Датата на сватбата още не е уточнена, но тя каза заветното „да“ на Алекс Родригес, когато той падна на коляно пред нея и предложи сърцето си заедно с пръстен с 16-каратов брилянт, който ювелири оцениха на близо 5 милиона долара. „Бъдещата мисис Родригес!“, написа щастливият годеник в инстаграм профила си.
Източник и снимки: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Седмицата ще бъде напълно различна от това, което бихте очаквали. Във финансов план не са изключени затруднения, внезапни промени. Защо да се връщате към миналото, когато има много какво да очаквате от бъдещето? Ако вашият партньор иска нещата по определен начин, така да бъде. Вие сте двама д...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи