Брой 33 13.VIII-19.VIII. 2019

В света на известните:

Дженифър Анистън: Още съм отворена за любовта

През февруари Дженифър Анистън навърши 50 години. Зад гърба си има блестяща кариера, продължава да твори и да участва в нови проекти (последният такъв е предстоящият сериал The Morning Show, в който си партнира с Рийз Уидърспун), изглежда невероятно и...не спира да се усмихва.


Сега Анистън застана пред обектива на фотографа Алекси Любомирски за юлската корица на списание Harper’s Bazaar, пред което сподели много неща. Оказва се, че Дженифър все още е отворена за любовта, макар и след втория й развод (този с Джъстин Теру през 2017 г.):


„Ако трябва да бъда откровена, нямам никакво време за срещи. Фокусирана съм върху работата си и заснемането на сериала в момента. Но съм отворена за любовта. Просто не смятам да я търся целенасочено. Ще я оставя тя сама да ми се разкрие. Когато любовта почука на вратата ми, ще й отворя.“, казва тя.И не само, че не отхвърля възможността да открие любов сега, Дженифър смята, че е открила сродната си душа – даже няколко такива:


„Смятам, че имаме много сродни души. Не мисля, че има само една единствена за всеки. Напротив. Мога да се похваля с приятелства, траещи вече 35 години. С такива хора човек сякаш сключва несъзнателен пакт – определена група хора си пасват и всички стават сродни души“, твърди актрисата.
Източник и снимки: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Седмицата ще бъде спокойна и продуктивна. Повечето от вас са подготвили почвата си, остава само да поставите акцентите и да свържете всички части на пъзела в едно. Имате силен съюзник на своя страна - Марс. Спазвайте волята му и няма да съжалявате за решенията. Искате да постигнете видими про...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи