Брой 3 16.I-22.I. 2018

В света на известните:

Дженифър Гарнър си има кокошчица

Всички сме чували за кокошките, които Дженифър Анистън наследи заедно с имението, което купи, и на които от години са горди собственици със съпруга си Джъстин Теру. Нещо повече, непрекъснато увеличават бройката, купувайки си малки пиленца и ежедневно включват домашни яйца в менюто си.


По всичко личи, че гледането на кокошки е станало истински тренд, защото сега и Дженифър Гарнър се похвали със свое пернато. Странното е, че го води на каишка, но пък явно гледа на кокошчицата си, която се казва Реджина Джордж, като на домашен любимец. Гарнър я кръстила на героинята на Рейчъл Макадамс в „Mean Girls“, а себе си нарича вече "chicken lady".


Бившата половинка на Бен Афлек пусна снимката в Инстаграм, а от текста към нея разбираме, че освен за трите си деца, вече се грижи и за нов набор домашни любимци. „Запознайте се с една от нашите дами – Реджина Джордж. Реджина обича дългите разходка, дехидратирани буболечки и зеле. Реджина мрази... въглехидрати“, написа още Гарнър.


Така че – запознайте се с Реджина Джордж!Източник и снимки: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен през тази седмица ще трябва да бъдете преди всичко реалисти. Избягвайте да правите планове на база дадено ви обещание или непроверена информация. Не разчитайте само на това, което ви казват хората, дори да са ваши близки приятели.Една загуба в миналото или такава...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

На каква възраст сте, скъпи читатели?

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи