Брой 29 17.VII-23.VII. 2018

В света на известните:

Дженифър Гарнър си има кокошчица

Всички сме чували за кокошките, които Дженифър Анистън наследи заедно с имението, което купи, и на които от години са горди собственици със съпруга си Джъстин Теру. Нещо повече, непрекъснато увеличават бройката, купувайки си малки пиленца и ежедневно включват домашни яйца в менюто си.


По всичко личи, че гледането на кокошки е станало истински тренд, защото сега и Дженифър Гарнър се похвали със свое пернато. Странното е, че го води на каишка, но пък явно гледа на кокошчицата си, която се казва Реджина Джордж, като на домашен любимец. Гарнър я кръстила на героинята на Рейчъл Макадамс в „Mean Girls“, а себе си нарича вече "chicken lady".


Бившата половинка на Бен Афлек пусна снимката в Инстаграм, а от текста към нея разбираме, че освен за трите си деца, вече се грижи и за нов набор домашни любимци. „Запознайте се с една от нашите дами – Реджина Джордж. Реджина обича дългите разходка, дехидратирани буболечки и зеле. Реджина мрази... въглехидрати“, написа още Гарнър.


Така че – запознайте се с Реджина Джордж!Източник и снимки: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен това ще бъде седмица, в която ще се концентрирате към стриктното изпълнение на вашите планове и задачи.Сега обстоятелствата ще работят във ваша изгода и вие ще трябва максимално да се възползвате от тях.Вероятно точно през тази седмица ще направите важни планове ...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Във в. "Лична драма" предпочитам да чета за

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи