Брой 8 19.II-25.II. 2019

В света на известните:

Дженифър Лопес: Не, не сме сгодени, но знаем какво искаме

Напоследък се носят слухове, че на Дженифър Лопес и бейзболиста Алекс Родригес им предстои годеж, ако той вече не е скрит факт. Двамата изглеждат безумно влюбени, което даде повод на хората да говорят, че той вече е съвсем готов да й направи предложение.


В скорошно интервю 49-годишната певица опроверга това и каза малко повече за бъдещето си с Алекс: „Прекрасно е да имаш до себе си човек, с когото сте щастливи и не си поставяте никакви рамки за бъдещето. Обичаме се и се подкрепяме във всичко, като сега, когато сме на определена възраст, виждаме колко важно е това. И двамата сме в 40-те си, като всеки вече е утвърдил собствения си път, по който иска да върви. Силни характери сме. Той е алфа. Но знаете ли какво? Аз също съм алфа!“, споделя певицата, като добавя: „Понякога сме много упорити, но въпреки всичко гледаме в една посока“.
Източник и снимки: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Почти идеално време да се ангажирате с подготовката и изпълнението на сериозни планове в професионалната област. Ще започнете ново дело, разчитайки на познанията и опита, придобит по-рано. Неприятности ще имате, само ако действате безразсъдно. Освен това трябва да оставите емоциите и да устои...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Гледам/чета за личните драми на хората:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи