Брой 21 21.V-27.V. 2019

В света на известните:

Дженифър Лопес: Не, не сме сгодени, но знаем какво искаме

Напоследък се носят слухове, че на Дженифър Лопес и бейзболиста Алекс Родригес им предстои годеж, ако той вече не е скрит факт. Двамата изглеждат безумно влюбени, което даде повод на хората да говорят, че той вече е съвсем готов да й направи предложение.


В скорошно интервю 49-годишната певица опроверга това и каза малко повече за бъдещето си с Алекс: „Прекрасно е да имаш до себе си човек, с когото сте щастливи и не си поставяте никакви рамки за бъдещето. Обичаме се и се подкрепяме във всичко, като сега, когато сме на определена възраст, виждаме колко важно е това. И двамата сме в 40-те си, като всеки вече е утвърдил собствения си път, по който иска да върви. Силни характери сме. Той е алфа. Но знаете ли какво? Аз също съм алфа!“, споделя певицата, като добавя: „Понякога сме много упорити, но въпреки всичко гледаме в една посока“.
Източник и снимки: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

На 21 май се чества Св. равноап. Константин и Елена, на 24 май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменостНа 21 май се чества Св. равноап. Константин и ЕленаПразнуват Константин, Костадин, Коста, Косьо, Костадинa, Констанца, Елена, Елеана, Еленкo, Елин, Ели, Елка, Елица, Елина...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи